Adrijana Lima i Marko Jarić - Svadbena ceremonija u Brazilu

0
Lepotica anđeoskog lica, manekenka Adrijana Lima, otkrila je da će romantično venčanje sa našim proslavljenim košarkašem Markom Jarićem organizovati u Brazilu da bi bila blizu svoje porodice
Marko Jarić i Adrijana Lima
Marko Jarić i Adrijana Lima

Bajkovita ljubavna priča i nežna romansa između našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića i prelepe brazilske manekenke Adrijane Lime svoj najlepši epilog dobiće u junu sledeće godine, kada će poznati par sudbonosno da izgovoriti u krugu familije i najboljih prijatelja. Budući da su još pre nekoliko meseci odredili najznačajniji datum u svom životu, što je igrač Memfis Grizlisa nedavno i potvrdio za naš magazin, presrećni par sada polako priprema ceremoniju venčanja, a neke pojedinosti atraktivna brineta prošle nedelje otkrila je za američko izdanje magazina OK!. Naime, zaštitno lice ekskluzivnog donjeg veša Victoria’s Secrets naglasila je da će se svom budućem suprugu na večnu vernost zakleti u Brazilu.

- Na dan svog venčanja želim da budem blizu svoje familije i tamo gde su mi korenu, jer sam jedino žensko u porodici – rekla je ova lepotica i objasnila zbog čega je zavolela Marka: - On je veoma iskrena osoba s velikim srcem i zaista nam je lepo kada smo zajedno. Porodičan je čovek i džentlmen, što ja mnogo volim.


Pored toga što je već godinu dana u skladnoj vezi sa našim bivšim reprezentativcem, dvadesetsedmogodišnja brineta poslednjih meseci ima mnogo uspeha i na poslovnom planu, pa će tako na predstojećem The Victoria’s Secrets Fashion Showu koji će 3. decembra biti prikazan na američkoj televiziji CBS nositi specijalno za nju dizajnirani brushalter od dijamanata vredan pet miliona dolara.


- Mogla bih da zamislim sebe kako šetam plažom u tom brushalteru i tankoj majici kroz koju se vidi odsjaj dijamanata. Takođe, volela bih da dobijem na poklon takav komad garderobe – poverila se jedna od najtraženijih manekenki na svetu koja planira da sa svojim verenikom kupi penthaus u jednoj od najluksuznijih zgrada u centru Njujorka.


Naime, budući da naš tridesetogodišnji sportista i njegova draga imaju poslove koji podrazumevaju česta putovanja, oni su već nakon nekoliko meseci veze odlučili da zajedno stanuju u Velikoj jabuci, gde će uskoro sebi obezbediti stan iz snova. Njihovo ljubavno gnezdo smešteno je u blizini Vašington skver parka na koji imaju pogled, a nalazi se u čuvenoj Mekdaul ulici, koja je bila omiljeno mesto okupljanja Džimija Hendriksa i drugih umetnika, a u blizini su živeli i slikar Dženson Polok, kao i umetnik Isama Noguči. Moguće komšije ovom slavnom paru biće Mik Džeger koji želi da kupi stan u istoj zgradi, ali i glumica Kristina Lahti. Iako je zgrada u kojoj će šarmantni sportista i lepotica anđeoskog lica živeti tokom ove godine reparirana, zadržala je svoj prefinjeni istorijski izgled, pa su tako plafoni visoki pet metara, kuhinje su ručno rađene i to u engleskom stilu, kamini u viktorijanskom, parket je od brazilske trešnje, dok je penthaus okružen terasom sa đakuzijem i kaminom na samom krovu.

makonda-tracker