Rijanin otac želi da se ona pomiri sa Braunom

0
Ronald Fenti izjavio je da želi da se Rijana pomiri sa bivšim dečkom
Rijana, foto: Bang
Rijana, foto: Bang

Dvadesetpetogodišnja pevačica je nedavno raskinula emotivnu vezu sa reperom, koji ju je brutalno pretukao 2009. godine. Ipak, njen otac smatra da to nije kraj ove turbulentne romanse, i priželjkuje njihovo pomirenje.

- Bez obzira na sve, ja i dalje mnogo volim Krisa. Oni imaju veoma strastvenu romansu, i ovaj raskid ne mora da znači da nikada više neće biti zajedno. Za par meseci, ponovo će biti u ljubavi - rekao je Rijanin otac.



Ronald se nakratko čuo sa svojom ćerkom, kako bi utvrdio da se snalazi nakon raskida, a insistira da je njena sreća za njega kao oca, najvažnija.

-Čini se da Rijana dobro podnosi raskid. Pričali smo o njenoj turneji. Pitao sam je da li posećuje mnogo žurki i da li joj treba odmor, a ona je kratko odgovorila Sve će biti u redu, tata. Koji god put da moja ćerka izabere, ja ću je podržati. Najvažnije je da je ona srećna. Mislim da joj je zaista potrebno da se odmori, jer previše radi - izjavio je otac poznate pevačice.

Prijatelji bivših emotivnih partnera tvrde da je na put njihovoj vezi bilo novo prijateljstvo Rijane sa supermodelom Karom Delevinj.

Zorana Stanković

makonda-tracker