Anđelina Džoli će glumiti svoju majku u biografskom filmu

0
Slavna ćerka Maršeline Bertrand, koja je umrla od raka jajnika 2007. godine, želi da snimi biografski film o njenom životu. U filmu će Anđelina imati glavnu ulogu, a za produkciju je zadužena kompanija Plan B, Breda Pita.
Anđelina Džoli i Maršelin Bertand, Guliver/Getty Images
Anđelina Džoli i Maršelin Bertand, Guliver/Getty Images

U jednom intervjuu Anđelina je rekla da nikada neće moći da dostigne ono što je njena majka uspela, da se potpuno posveti svojoj porodici i da uvek bude uz decu kada im je neophodna.

-Moja majka je sve podredila svojoj porodici. Ona nije imala svoju karijeru, niti je mnogo vremena posvećivala sebi i svom životu. Sve je radila za svoju decu, trudeći se da nam ništa ne nedostaje. Mislim da nikada neću moći da budem tako dobra, kao ona. Maršelin je bila toliko pažljiva i puna ljubavi – ona je bolji čovek od mene – rekla je Anđelina.

Maršelin Bertand je umrla od raka jajnika u pedesetšestoj godini života, nakon osmogodišnje borbe,  a Anđelina se sa tim gubitkom i dan danas teško bori. U svojim intervjuima, Oskarovka je često govorila o praznini koju je osećala nakon smrti svoje majke i da se upravo zbog te praznine i odlučila na drastičan korak, dvostruku mastektomiju, kako njena deca ne bi morala da dožive bolno iskustvo, kroz koje je ona morala da prođe.

- Često se dešavalo da sam htela da popričam sa svojom majkom o stvarima koje obično interesuju decu, ali onda sam shvatila da ona nije više sa mnom  – ispovedila se glumica.

Pričajujući o tome kako se Maršelin podvrgla hemoterapiji i bolnim tretmanima, kako bi bila tu za svoju ćerku i uverila se da ju je izvela na pravi put, Anđelina je priznala kako i dalje pati zbog toga što njena majka nije potpuno uspela da oseti kako je to biti baka.

- Ne želim da budem previše emocionalna, ali ona mi uvek nedostaje. Nikada neće prestati da mi nedostaje. Smrt je ta koja je moju majku sprečila da ima ulogu za koju je rođena da bude – da bude baka – rekla je Anđelina. Ona jeste upoznala većinu moje dece i bila je prosto fantasticna. Medoks se i dalje seća svega u vezi sa njom – rekla je Anđelina, dodavši da čim je njena majka videla da usvajaju Medoksa, znala je da će sve biti u redu.

Pored toga što je Maršelin bila posvećena porodičnom životu i trudila se da nauči svoju decu pravim vrednostima, ona je bila i velika humanitarka, koja je pomagala izbeglicama iz Avganistana, ali i obolelima od raka. U svom novom biografskom filmu, Anđelina želi odati počast svojoj majci, kao nekome ko je zaslužan za ono šta je slavna glumica postala danas, ali i za svoj humanitaran rad, kojim je uspela da informiše javnost o bolesti, sa kojom se nosi ogroman procenat žena. 

Pogledajte video iz 1981. godine, koji je napravljen od snimaka zabeleženih na odmoru na Havajima:

makonda-tracker