Bijonse: Smejem se svima koji misle da sam trudna!

0
Nakon što se ovih dana šuškalo da Bijonse čeka drugo dete, čak i da je dete začeto u Beogradu, Bijonse je odlučila da raščisti sa tračevima, objavivši sliku na svoj Instagram profilu.
Bijonse, instagram
Bijonse, instagram

Nakon što je E!News magazin prvi objavio vest da je pop diva, Bijonse, ponovo trudna, pod navodima da njihovi novinari imaju pouzdane izvore informisanja, vest se brzo proširila internetom. Kako to obično biva, vest je pretvorena u senzaciju i ubrzo su svi mediji brujali o potencijalnoj pevačicinoj trudnoći, pretpostavljajući da je zbog toga otkazala koncert u Belgiji, kao i da je dete verovatno začeto baš tokom njenog boravka u Beogradu.

Međutim tridesetjednogodišnja pevačica, umesto da da izjavu za medije, odlučila je da preko socijalnih medija uspostavi komunikaciju sa svojim obožavateljima i  da po prilično jasno stavi tačku na dosadašnje glasine: nisam trudna, pevačicina je poruka.

- Ne mogu da zaustavim pokretanje tračeva i ne mogu da razuverim ljude, koji u te tračeve veruju. Sve što mogu da uradim jeste da se smejem tim malim ljudim, koji nemaju pametnijeg posla u životu nego da pričaju o meni  - izjavila je pevačica na Instagramu.

Činjenicu da nije trudna potvrđuju i brojne fotografije sa njenog koncerta u Milanu, na kojima pevačica pokazuje svoju vitku liniju u uskim, izazovnim haljinama. 

makonda-tracker