Satrijani pomaže srpskim narodnim kuhinjama

0
Popularni gitarsista Džo Satrijani zatražio je da sva neiskorištena hrana iz njegove garderobe posle koncerta 24. maja u beogradskom Sava centru bude upućena lokalnim narodnim kuhinjima ili prihvatilištima.
Džo Satrijani, foto promo
Džo Satrijani, foto promo

Menadžment popularnog gitarskog umetnika Džoa Satrijanija zatražio je od organizatora beogradskog koncerta da zalihe hrane koje ostanu nakon njegove posete hotelskoj sobi i Sava centru budu prosleđene narodnim kuhinjama.

- Molim vas da se postarate da hrana bude na taj način iskorištena - traži menadžment američkog gitariste koji će sa svojim bendom imati na raspolaganju bogat izbor čokolada, muslija, čipsa, pereca, sendviča, svežeg voća (jabuke, narandže, banane), sireva, domaćeg keksa, pica...

Tokom boravka u Beogradu Satrijanijev tim očekuju i ručak u jednom restoranu, gde su na meniju poželjna domaća jela i kuhinja, ali poučeni dosadašnjim iskustvom sa turneja iz predostrožnosti izričito zahtevaju prave tanjire i metalno posuđe, uz opasku - Nismo na pikniku! -.

Satrijani je nedavno objavio novi album Unstoppable Momentum, kog promoviše na evropskoj turneji u okviru koje će održati koncert 24. maja u Sava centru u Beogradu.

Prateći bend na turneji koja posećuje Beograd činiće pored Kinelija za klavijaturama i na gitari, basista Brajan Beler i bubnjar Marko Mineman, a Satrijani poručuje - Tako sam uzbuđen što ću razvaljivati binu sa ovim novim bendom. Vidimo se na turneji -.

makonda-tracker