Nova humanitarna akcija ekipe filma Montevideo, Bog te video

1
Glumci iz filma i TV serije Montevideo, Bog te video učestvovaće na humanitarnoj fudbalskoj utakmici Za Ljubicino novo srce, kada će se prikupljati sredstva za operaciju male Ljubice Adamić, koja će biti održana u sredu, 22. maja na stadionu FK Podrinje u Ma
Na putu za Montevideo, foto promo
Na putu za Montevideo, foto promo

Humanitarna akcija za prikupljanje sredstava za transplataciju srca male Ljubice organizuje ženski fudbalski klub Sremice, pod pokroviteljstvom Grada Sremska Mitrovica uz podršku velikog broja učesnika. Ovo je samo još jedna u nizu humanitarnih aktivnosti  kojoj su se producenti  filma i TV serije Montevideo, Bog te video i firma Intermedia Network  rado odazivali,  a glumci iz spomenutog ostvarenja svim srcem prihvatili da učestvuju.

Mala Ljubica je kao beba imala infarkt, prikačena je na aparate i mehaničko srce zbog toga što njeno radi samo 20 odsto od ukupnog kapaciteta. Sada joj je neophodno izvršiti transplataciju srca koja se radi u Beču, za šta je potrebno sakupiti 120 000 evra.

U humanitarnoj akciji za još jedan ljudski život i veseli dečiji osmeh odigraće se utakmica između ekipe ženskog fudbalskkog kluba Sremice, pojačane glumcima iz Montevidea Andrijom Kuzmanovićem, Aleksandrom Radojičićem, Predragom Vasićem, Radetom Ćosićem i Nenadom Herakovićem i ekipom sastavljenom od javnih ličnosti iz Srbije.

makonda-tracker