Depeche Mode sigurno u Beogradu

0
Organizatori koncerta na Ušću obavestili javnost da se koncert Depeche Mode u Beogradu u nedelju 19. maja na Ušću sigurno održava prema najavljenom planu.

Njihov večerašnji nastup u Istanbulu otkazan je zbog incidenta koji je bio van kontrole menadžmenta i organizatora, zbog blokade na bugarsko-turskoj granici od strane bugarskih vozača kamiona. Bend će u Beograd sleteti u subotu u popodnevnim satima, i kao što su najavili, raduju se svom prvom dolasku u Beograd.

 

Povodom otkazivanja koncerta u Istanbulu, Depeche Mode su dali zvaničnu izjavu, kojom garantuju da se turneja nastavlja po planu, a sledeća stanica je upravo Beograd.

 

- Depeche Mode sa žaljenjem obaveštavaju da je koncert u Istanbulu večeras otkazan, zbog situacije koja je u potpunosti van kontrole menadžmenta i benda. Blokada bugarskih kamiona na granici između Bugarske i Turske sprečila je da kamioni sa produkcijskom opremom benda pređu granicu i uđu u Tursku, što je izazvalo otkazivanje koncerta. Ti kamioni su se vratili i zaputili ka Beogradu, gde će stići i pre planiranog roka. U pitanju je poseban incident koji je izazvao otkazivanje koncerta i ne postoji nikakav problem koji bi uticao na druge koncerte na turneji, koja će teći po planu. Bend se raduje svom prvom dolasku u Beograd - kaže se u saopštenju.

 Pripreme za spektakl na Ušću su uveliko u toku, a veliki broj fanova već pristiže iz svih delova sveta.

 

makonda-tracker