Milena Vučić - Briga za očevo zdravlje

0
Nakon što je završena porodična drama kada joj je otac Ranko bio podvrgnut komplikovanoj transplataciji bubrega i iako ga očekuju nove operacije, pop pevačica Milena Vučić veruje u lepšu budućnost
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Otkako se pre dve godine pojavila na festivalu Sunčane skale u Herceg Novom, dvadesetdvogodišnja pevačica Milena Vučić uspela je da pridobije mnogo fanova zahvaljujući odličnim glasovnim mogućnostima, atraktivnom izgledu i ogromnoj energiji koju poseduje. Osim što je osvojila srca publike u Crnoj Gori, ova lepa plavuša dopala se i srpskoj publici, tako da su njeni hitovi Nisam ti luče ja od juče i Indijana, postali nezaobilazni u svim klubovima. Najveću podršku u radu ovoj lepoj pevačici pored producenta Željka Joksimovića daju i njeni roditelji, Persida i Ranko, sestra Ivona i sestrići, sedmogodišnji Petar i trogodišnji Andrej.

- Oduvek sam želela da se bavim muzikom i na sreću ta želja mi se i ispunila. Imala sam veliku podršku porodice, jer sam uz njihovu pomoć stupila u kontakt sa mojim sadašnjim producentom Željkom Joksimovićem, koji me je usmerio na odličan način. Naravno, mama i tata su mi i danas najveći kritičari i najpomnije prate sve što se tiče moje karijere, a najviše mi zameraju to što do sada nisam snimila nijednu baladu, jer smatraju da bi publici trebalo da pokažem i tu svoju stranu.


Iako je na sceni oduvek bila puna energije kojom naprosto isijava, samo oni koji dobro poznaju Milenu znaju da je ona u suštini vrlo emotivna i ranjiva osoba. Poslednjih nekoliko meseci Vučićeva je prolazila kroz veoma težak životni period, jer je njen tata bio podvrgnut transplantaciji bubrega, što je za njihovu porodicu bilo veoma stresno iskustvo.

- Moj otac je dugo imao problema sa bubrezima i čak pet godina je išao na dijalizu, a onda smo nekako pre dva meseca uspeli da dobijemo šansu da ode na transplantaciju, što nije bilo nimalo lako. Na sreću, njegova operacija je odlično prošla, ali je taj životni period za mene i moju porodicu bio veoma stresan. U prvom trenutku sam sve to veoma teško podnosila, ali uz pomoć mame i sestre uspela sam da sakupim dovoljno snage i izađem još jača iz te porodične drame.

Posle uspešne operacije, simpatična umetnica mnogo je spokojnija i ponovo je nasmejana, iako njenog oca sada očekuje još jedna operacija noge.
- Nažalost, odmah nakon transplantacije, njemu su pukle tetive na levoj i desnoj nozi, tako da sada mora da sanira i te povrede. Lekari ne znaju šta je uzrok, a njemu su već jednu nogu operisali i sada se uspešno oporavlja. Ukoliko sledećih nekoliko nedelja sve bude u redu, isti proces će se ponovi i na drugoj. Meni je najdraže to što je on veoma jak i pozitivan čovek, tako da ne sumnjam da će se izvući i iz ove teške situacije.

Osim zdravlja za voljenog oca i ostale najbliže članove porodice, jedina želja prelepoj studentkinji novinarstva jeste da se zaljubi i svoja iskrena osećanja pokloni nekome ko će to na pravi način znati da ceni.

- Naravno da bih, kao i svaka mlada osoba, volela da pored sebe imam nekog ko će me voleti i razumeti, ali već duže vreme ne polazi mi za rukom da se zaljubim. Inače, kad sam u vezi, najviše cenim iskrenost i razumevanje, mislim da je to osnovno u svakoj ljubavi. Takođe, jako volim ljude koji se bave muzikom i s njima uvek imam dovoljno inspirativnih tema za razgovor – otkrila je Milena koja će učestvovati i na predstojećem Radijskom festivalu Feras i verovatno osvojiti brojna srca publika.

makonda-tracker