Bijonse: Belgijo, izvini!

0
Zbog dehidratacije i umora, Bijonse je bila prinuđena da otkaže jedan nastup u svojoj prenaporno zamišljenoj turneji. Na svom Facebook profilu objavila je pismo u kome se javno izvinjava i iskazuje svoju potištenost povodom otkazivanja koncerta.
Bijonse, facebook
Bijonse, facebook

Čim je Bijonse otkazala jedan od nastupa u Belgiji, mediji su navodno potvrdili spekulacije o Bijonsinoj trudnoći. Takođe na nedavnom nastupu u Londonu u uskoj haljini, pevačica je otkrila zaobljeni stomačić.

Međutim, Bijonse negira sve glasine da je ponovo trudna i tvrdi da joj je prosto bio potreban odmor. Po savetu lekara, Bijonse zbog dehidracije i iscrpljenosti morala je da otkaže prvi koncert u Belgiji, a da joj je to jako teško palo, vidi se i iz pisma, koje je okačila na svoju Facebook stranicu.

- Mojm najdražim obožavateljima u Antverpenu,

Ja nikada nisam otkazala koncert u mom životu, pa je ova odluka bila jako teška za mene. Obećavam da ću vam nadoknaditi ovo ubrzo. Žao mi je ako sam vas razočarala. Hvala vam na brizi, osećam se bolje i spremna sam da vam priredim odličan šou večeras! Vidimo se večeras!

S ljubavlju, Bijonse – napisala je prevačica na svom profilu.

makonda-tracker