Monika Kruz donela na svet devojčicu

0
Mlađa sestra španske glumice, Penelope Kruz, u utorak se porodila u madridskoj bolnici.
Monika Kruz, Guliver/Getty Images
Monika Kruz, Guliver/Getty Images

Model, Monika Kruz, koja je najpoznatija široj javnosti po ulozi u španskoj seriji Korak napred, rodila je devojčicu u utorak u jednoj madridskoj bolnici. Prema navodima Hola magazina, sestra Penelope, koja je takođe trudna, bila joj je sve vreme kraj kreveta.

Januara ove godine, tridesetšestogodišnja Monika je dala izjavu o svojoj odluci da postane samohrana majka, uzimajući spermu od nepoznatog donator. Naime, Monika se uplašila da nikada neće moći da oseti čar roditeljstva, jer nikako nije uspela da pronađe odgovarajućeg partnera sa kim bi želela da osnuje porodicu, te se odlučila na ovaj korak.

- Biću majka! Uspela sam da ostvarim svoj životni san! Želim da kažem da se zahvaljujem svim anonimnim muškarcima, koji su pružili priliku mnogim ženama da osete, ovo što ja sada osećam – napisala je Monika na svom blogu za El Pais.

U međuvremenu, njena sestra Penelope je srećno udata za Havijera Bardema, sa kim čeka drugo dete. Glumice su zatrudnele u manje-više isto vreme, tako da se očekuje da će se i Penelope uskoro poroditi. 

makonda-tracker