Keti Peri: Mama zahvaljuje Bogu svaki dan zbog mog razvoda

0
Veza Keti Peri i Rasel Brenda uvek je izazivala interesovanje medija zbog Raselovog imidža lošeg momka, ali nisu samo novinari ti koji su često osuđivali njihov odnos...
Keti Peri i Rasel Brend, Guliver/Getty Images
Keti Peri i Rasel Brend, Guliver/Getty Images

Naime, majka poznate pevačice navodno je odhanula u trenutku kada je Keti odlučila da prekine odnos sa problematičnim Raselom. Poznato je kako roditelji uvek žele ono što je najbolje za njihovu decu, što svakako uključuje i izbor životnog partnera. Kako je britanski komičar imao problema zbog zavisnosti od seksa i droge, tako je i Keti priznala da je njenoj majki bilo mnogo lakše nakon okončanja njihovog četrnaestomesečnog braka.

- Svaki dan zahvaljujem Bogu što nas je učinio jednakima i molim se za svakog ko se bori za slobodu govora. Podržavam i gej brakove i želim jednakost. Moja majka se svaki dan zahvaljuje Bogu što sam se razvela – izjavila je Keti.

Keti je takođe priznala da joj nije bilo lako odrastanje uz svoje roditelje Kejt i Meri Hadson, koji su se, trudeći da je vaspitaju na pravi način, često branili stvari, koje su inače bile dostupne tinejdžerima.

- Kada sam bila mala, nije mi bilo dozvoljeno da slušam ne-religioznu muziku. Madona, moj idol, smatrana je za đavola – požalila se pevačica.

Keti se udala za Rasela Brenda 2010. godine, a za temu venčanja su izabrali Indiju (te su i slonovi bili prisutni na venčanju). Par se rastao posle samo četrnaest meseci, pod izgovorom da Keti nije još spremna da se skrasi. Međutim, posle kratkog vremena, započela je vezu sa još jednim poznatim ženskarošem, Džon Majerom, sa kojim je ubrzo i raskinula.

makonda-tracker