Nikolina Pišek - Ljubav jača od skandala

0
Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek ne stidi se svojih golišavih slika specijalno urađenih za njenog dečka, ronioca Kristijana Curavića, kojih ih je ponosno nazvao pravim remek-
foto: Pixsell
foto: Pixsell

Nekoliko meseci nakon što je hrvatska voditeljka Nikolina Pišek izgubila mobilni telefon, na Internetu su se pojavile njene intimne fotografije na kojima je seksepilna lepotica prikazana potpuno obnažena nakon tuširanja u jednom hotelu u Dubrovniku. Iako je njeno nago telo za samo jedan dan preplavilo sve naslovnice srpskih i hrvatskih medija, voditeljka tvrdi da se ne stidi spornih slika, koje je sama uradila i namenila svom dečku Kristijanu Curaviću, svetskom prvaku u ronjenju na dah pod ledom. Otkako je prošle godine obelodanila da su u vezi, Nikolina kaže da joj njen dečko pruža veliku podršku.


- Ne osećam da bih zbog  nečega trebalo da se stidim. Ne razumem zašto se ljudi zgražavaju nad mojim fotografijama, a ne nad činjenicom da su ukradene. To bi bilo isto kao kada bih ja nekome ukrala automobil i potom ga prisvojila. Muka mi je od lažnih moralista i voajerizma u medijima. Slikala sam se za svog dečka i opet bih to uradila jer sam na fakultetu godinama izučavala fotografiju i volim da slikam obnažena tela. Zaista mi nije jasno zašto moje fotke pojedinci doživljavaju kao skandalozne. Čim su se slike pojavile u novinama, pozvala sam ćerku Hanu i objasnila joj o čemu se radi. Na svu sreću, ona zbog toga nije imala nikakvih neprijatnosti u školi. Iako je reč o intimnim stvarima, smatram da sam svojim autoportretima naciji priuštila uživanje. Telefon sam izgubila odmah nakon fotografisanja, a pošto se sve to dogodilo letos i fotke do sada niko nije objavio, bila sam ubeđena da je završio na dnu mora – kaže Nikolina za Story nakon što je u hrvatskom Starsu, koji je ekskluzivno objavio njene slike, objasnila kako se morala slikati u takvom izdanju jer je u kupatilu bila super rasveta i veliko ogledalo. I izabranik lepe voditeljke ubrzo se oglasio, rekavši kako se ponosi njenim fotografijama jer su urađene specijalno za njega.


- Mobilni joj je ukraden tokom leta dok smo bili na Krapnju i znali smo da će to kad-tad izaći u javnost. Ipak, nismo se previše brinuli jer slike nisu strašne – kroz smeh je rekao Kristijan, naglašavajući da su snimci pravo malo remek-delo. Inače, ljubav između tridesetdvogodišnje Nikoline i dve godine starijeg Kristijana rasplamsala se tokom prošlog leta u primorskom mestu Rogoznici, gde je Curavić u luci Frapa otvorio ronilački centar u kome je Pišekova bila jedan od prvih članova. Nikolina je pre toga bila sa investicionim bankarom Andrijom Čobeljićem u šestomesečnoj vezi, koja je navodno pukla zbog njihove stalne razdvojenosti. Ćerku Hanu dobila je tokom romanse sa hrvatskim novinarom Markom Cigojem, a kako je nedavno rekla, jedanaestogodišnja devojčica odlično je prihvatila njenu vezu sa slavnim roniocem.

makonda-tracker