Maja Nikolić - Ćerkica kao najlepši novogodišnji dar

1
Voditeljka RTS-a Maja Nikolić i njen suprug Saša za dva meseca po treći put će postati roditelji, a svoju sestricu sa posebnom radošću i nestrpljenjem iščekuju njihovi ćerkica Tea i sin Darko
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Zanosna brineta Maja Nikolić koja je svojim osmehom godinama uveseljavala gledaoce BK TV, a potom i nacionalne televizije, ponovo se nalazi na trudničkom bolovanju. Budući da se sa malih ekrana povukla odmah nakon što je završila rad na takmičarskom šou programu Evropsko lice koji je iznedrio pomoćne voditelje muzičkog spektakla Evrovizija i glavne parove za vođenje festivala Beovizije, brojni znatiželjnici pomislili su da se Maja priprema za novu emisiju na javnom servisu. Međutim, samo njeni najbliži prijatelji sve vreme su znali da atraktivna voditeljka ima mnogo lepši razlog za odsustvovanje s posla i da će za dva meseca po treći put postati mama.


- Nisam krila novost o prinovi koja bi na svet trebalo da dođe oko Nove godine. Ljudi se poslednjih dana iznenađuju kada me vide sa stomakom, valjda zato što me trenutno nema na televiziji. Od kada sam u drugom stanju, nisam se previše pojavljivala na javnim mestima jer sam i tokom prethodne dve trudnoće izbegavala fotografisanje - kaže presrećna voditeljka.


- Suprugu i meni bilo je svejedno kojeg će pola biti beba, ali ćerka Tea se najviše obradovala kad je saznala da će za dva meseca dobiti sestru - iskrena je Maja koja je tokom šestogodišnjeg braka sa suprugom Sašom osim četvoroipogodišnje Tee dobila i dve godine mlađeg sinčića Darka. Zaljubljeni par vest od trećoj prinovi sasvim je raznežila, budući da su oboje izuzetno posvećeni roditelji kojima proširenje porodice predstavlja najveću sreću. Budući da su sada mnogo iskusniji kada je reč o vaspitanju dece, Maja i Saša ćerkicu iščekuju potpuno opušteno, spremni da odgovore na slatke brige oko bebe. Radost koju će ponovni plač i smeh novorođenčeta uneti u njihov raskošni dom na Dedinju bračni par Nikolić odavno ne može da poredi ni sa kakvim profesionalnim izazovima i uspesima.

makonda-tracker