Farma 4: Bebi Dol organizuje ženski klan

1
Pevačica Bebi Dol skovala je plan kako da život na Farmi učini još interesantnijim.
Bebi Dol
Bebi Dol

Ljuba je rekla Eri da sve voli sama da uradi, pre nego da moli nekoga za isto. Smatra da joj ostali farmeri zameraju zbog te osobne. Potom su njih dvoje komentarisali kako uho i glava praseta koje su farmeri dobili još uvek stoji na podu negde u kući, a da niko od farmera neće da ih podigne. Ljuba je zaključila da su pojedini farmeri toliko neuredni da će početi da prati ko pere ruke posle odlaska u toalet.

Era je Ekremu rekao da je Danijel hteo da za sluge postavi njega (Era) ili Ekrema. Ljuba im je skrenula pažnju da niko ne sme uticati na gazdu prilikom izbora sluga, što ona poštuje.

Tarot je gledao Eri u šolju. Govorio mu je kako će kupiti neko veliko jezero i tu će napraviti restoran. Rekao mu je i da je ovo njegova godina, pa će ga tako pozvati čak a da vodi neku emisiju. Napolju ga, kaže, čekaju tri mlađe žene.

Stanija i Filip su započeli raspravu oko glume. Filip joj je ponovo prebacivao oko svega što se desilo proteklih dana. On joj se požalio da sve ide preko njega, pa ga svi gledaju čudno zbog toga. Stanija mu je uzvratila rečima da ne zna šta on hoće od nje, da mu je bitno samo šta će se slikati, a ne, a šta će biti sa njima mu je potpuno nebitno.

Saška i Bebi su na ljuljaškama. Pričale su o situaciji u kući. Bebi je želela da pokaže jedan dobar primere, a ne samo loš, ne samo svađe. Kada je Zorica prišla, razgovarale su o stvaranju ženskog klana na Farmi. One su skovale plan da se sve žene, sem Radojke, jer je ona na Farmi sa mužem, udruže protiv muškaraca. Bebi je nastavila o klanovima. Plan joj je da svaka žena ima zadatak da nervira određenog muškarca, a udariće ih tamo gde su najtanji. Zorica je potom Vesni pričala kako je do juče bila protiv Ljube, a sada joj mazi kosu. Potom im je prišla i Stanija. I nju su uvukli u priču o klanu, pa su joj saopštili plan. Želeli su da se udruže radi zajedničkog interesa. One su je mamile pričom da žele da pokažu kako nisu glupače, i da muškarci ne smeju da ih iskorišćavaju. Rešile su da od sutra počnu sa zadovoljnim šetanjem i poziranjem, da bi se muškarci zapitali otkud sloga i dobra atmosfera među ženama. Pošto počne ogovaranje, plan će uspeti. Stanija se složila sa ovim planom, pa je dogovor pao.

Ljuba i Miki su u spavaćoj sobi komentarisali situaciju u kući. Ljuba je komentarisala kako počinje igra 1 na 1, te da mnogo toga vidi, ali se nekada pravi glupa. Ona je rekla da zna sve o Akiju, Sha i Filipu i da samo čeka. Iako joj mnogo toga smeta, ona, kako je rekla, retko to pokazuje. Na početku je svima fitilj bio duži, a ogovaranja su počinjala čim neko napusti prostoriju. Sada se ne čeka ni da taj neko izađe, već, čim pritvori vrata, kreće priča. Zaključila je da je prag tolerancije mnogo niži nego na početku.

Dule je savetovao Staniju da ne ulazi u bračne vode, već da nađe čoveka sa kojim će joj biti dobro, ili ne mora, ali neka ima dete koje nije vezano za bračnu zajednicu. Time će, kako je rekao, dobiti na tome da je potencijalni muž ne „zarobi“. Potom joj je skrenuo pažnju na to da su sve žene ljubomorne na nju jer je Stanija lepša od njih. Njoj nije jasno kako starije žene, poput Saške, mogu biti ljubomorne na nju. Stanija je zatražila savet od Duleta, kako da izvede svadbu, a da se Filip ne naljuti, kao i da li da poljubi Sha u usta kada izgovore „sudbonosno da“. Dule joj je rekao da ukoliko Filip podnese sve kao igru, onda je dobar za nju. Radojka se ubacila u priču, pa joj je savetovala da iznese ulogu kao da je na filmu, da se ne izglupira. Dule je zatim ponovo savetovao da, ukoliko je Filip nervira, pređe u krevet kod Akija ili kod Sha. Stanija je odbila ovaj savet rečima da samo sa Filipom može da bude na Farmi. Ona je dodala i da ukoliko izdrži čitavu Farmu sa Filipom, i godinu dana veze, udala bi se za njega.

Danijel i Jovna su razgovarali o tome koliko bi dece voleli da imaju. Složili su se da je petoro dece sasvim dovoljno. Danijel joj je rekao da hoće decu sa njom, a ona mu je rekla da prvo želi da diplomira i završi koledž, pa potom da razmišlja o deci. Danijel je potom nestrpljivo zaključio da ne može toliko da čeka.

Ognjen je posetio Farmu kako bi gazda Ekrem izabrao ovonedeljne sluge. Ekrem je za sluge izabrao Danijela i Jovanu. Jovana je izjavila da joj je to što je izabrana za slugu izazov, jer do sada nije imala prilike da bude u toj ulozi. To što je i Danijel izabran za slugu joj je, kako je rekla, samo plus, te neće biti razdvojeni. Danijel je rekao da je izbor za slugu direktan potez zbog koga mogu da ih razdvoje ukoliko neko od njih dvoje ispadne. On se zato i zahvalio Ekremu. Ekrem se pravdao rečima da oni samo mogu da dobiju tako na glasovima i da sigurno neće ispasti neko od njih dvoje, već neko od farmera ide out.

Posle igre istine, farmeri su otišli na spavanje.

makonda-tracker