Branislav Lečić - Konačno voli nakon razvoda

7
Glumac Branislav Lečić prvi put otkriva kako ima partnerku koju još nije spreman da predstavi javnosti, priča kakve ga žene privlače i ne stidi se da prizna koliko je patio nakon kraha svoga braka
foto: Magazin "Fame"
foto: Magazin "Fame"

Otkako se sredinom 2007. razveo od supruge Ivane, s kojom je bio u braku trinaest godina, čuveni glumac Branislav Lečić brižljivo čuva svoju intimu. Ipak, u emisiji Život u trendu, koja se emituje na TV Pink, autorke Snežane Dakić-Mikić, proslavljeni umetnik priznao je da uz sebe trenutno ima novu izabranicu koju još ne želi da predstavi javnosti. Naime, Snežana je u emisiji otkrila kako je Lečiću ponudila da na snimanje povede i svoju devojku, na šta je on, uz prepoznatljiv osmeh, spremno uzvratio:


 - Pitanje je jesam li ja u ovom trenutku za to spreman. Kada dođe vreme, to ću i uraditi. Ne mora uvek intima da bude javna. Imam svoj intimni život, ali u ovom trenutku ne želim da ga iznosim u javnost, jer je zbog razvoda moj privatni život u medijima postao napadno žut – rekao je bivši ministar kulture, opisujući pri tom koje osobine poseduje ona koja ga je trenutno zainteresovala.

- Zanimaju me samo žene koje su svesne sebe, ali znaju da budu i svesne trenutka, one koje imaju harizmu i nešto zaista svoje – iskren je popularni Leka, koga su tabloidi nakon razvoda uglavnom spajali sa znatno mlađim devojkama, što je bilo interesantno gospođi Mikić. Na njeno pitanje da li postoje emotivni kontakti između njega, kao predstavnika generacije iz pedesetih, sa devojkama koje su rođene osamdesetih, čuveni umetnik je potvrdno odgovorio, ali se ipak ogradio od  bilo kakvog konkretnog povezivanja sa pripadnicama lepšeg pola iz tog generacijskog miljea, rekavši da on zapravo voli da osluškuje na koji način razmišlja današnja omladina i iz tog razloga kontaktira sa mlađom populacijom. Ono što Lečić svakako više ne negira jeste prisutnost emotivne partnerke u njegovom životu. Time je glumac ispunio sopstveni zavet i na delu potvrdio svoju izjavu od pre nekoliko meseci - da je napokon spreman za novu vezu. Jer, i u vreme razvoda, nije se pisalo o njegovoj, već o navodnoj preljubi njegove supruge.

- Bez ljubavi osećao bih se kao šuplja kost. Umem da volim i imam potrebu da budem voljen. To se ne može zabraniti i ne treba očekivati da čovek odustane od ljubavi ni kada ima sedamdeset godina. Sposoban sam za novu vezu, za zadovoljstvo seksualnog tipa, erotskog, mentalnog... – bio je iskren Branislav.

- Neka istraživanja i ankete kažu da razvod, posle smrti deteta, predstavlja najveći stres. Veći od smrti roditelja, brata, sestre i to je tačno. Razvod je ogroman stres i ja sam ga prošao. Stres zbog toga što se porušio jedan moj san. Neka je to i utopija, ali se porušilo. Bez obzira na to da li sam ja kriv ili je ona kriva, san je pukao... Imao sam trinaest godina fenomenalnog braka i duboko sam zahvalan Bogu što mi je podario tu sreću i divnu decu. Nemam ružne emocije kako prema supruzi, tako ni prema našoj bivšoj vezi. Gledam na to veoma pozitivno i s poštovanjem. E, sad, to što sam imao utopiju da to može trajati i prevazići sve bure, to je moj problem – rekao je Lečić pre nekoliko meseci za jedne dnevne novine, a proteklog vikenda sa gledaocima TV Pink podelio je nove detalje iz svoje intime, u kojoj sada konačno ima mesta za nove ljubavne pobede.

makonda-tracker