Kim Kardašijan u panici: Šta obući za porođaj?!

0
Tridesetdvogodišnja rijaliti zvezda doneće na svet svoje prvo dete u julu, a već je u panici šta će obući za dan porođaja, te je unajmila čitav tim koji će joj pomoći pri odabiru.
Kim Kardašijan, foto: Bang media
Kim Kardašijan, foto: Bang media

Televizijska zvezda i zahtevna trudnica Kim Kardašijan ponovo se susreće sa problemima – ovog puta prilično nerealnim. Naime, popularna starleta u panici je jer još uvek nije odlučila šta će obući kada na svet bude donosila svoje prvo dete. Budući da u tom momentu želi da izgleda čedno i bezgrešno, unajmila je čitav tim koji će joj pomoći pri odabiru garderobe.

- Kim je već u panici zbog dana porođaja koji se približava. Ona očajnički pokušava da pronađe autfit koji će odgovarati situaciji ali uz to i biti moderan. Sa svojim stilistima već razmenjuje mišljenja i pokušava da nađe pravo rešenje pri odabiru garderobe za dan porođaja kao i dan napuštanja bolnice – rekao je izvor blizak starleti za američke medije.

- Kim zna da će svetski mediji tih dana usmeriti pažnju na nju, pa ne želi da napravi još jedan loš modni izbor – dodao je prijatelj Kardašijanovih.

Punačka lepotica svoje prvo dete očekuje sa tridesetpetogodišnjim reperom Kanijeom Vestom, a iako su medije preplavile glasine da će se starleta poroditi u privatnoj bolnici u Francuskoj, izvor je otkrio da će se prvo dete poznatog para ipak roditi u medicinskoj ustanovi  Cedars-Sinai u Los Anđelesu.

Kako američki mediji prenose, poznati par uveo je restrikcije bolničkom osoblju i zabrano upotrebu mobilnih telefona u njihovoj blizini, kako se ne bi desilo da fotografije novorođenčeta procure u medije.

- Kim je zabranila svom osoblju bolnice da koriste mobilne telefone, kako neko ne bi krišom fotografisao njihovu bebu – dodao je izvor.

makonda-tracker