Trideset dva benda u četvrtfinalu Belgrade Demo Fest Live

0
Posle veoma uspešno održanog prvog ciklusa Belgrade Demo Fest Live tokom kojeg se predstavilo puno izvođača iz svih krajeva Srbije, sledi četvrtfinale u okviru koga će nastupiti trideset dva benda koji su prolaz u ovu fazu obezbedili na osnovu glasova publike
Belgrade demo fest, promofoto
Belgrade demo fest, promofoto

Belgrade Demo Fest Live, kao jedinstvena manifestacija ovog tipa, na jednom mestu okupio je najbolje demo sastave iz države. Među učesnicima našli su se žanrovski šaroliki izvođači, a veliki broj je i onih koji su već učestvovali i osvajali visoke pozicije na drugim festivalima u regionu, što je samo još jedan dokaz atraktivnosti ove manifestacije.

Četvrtfinalne večeri održavaće se od 15. maja do 1. juna takođe u beogradskom klubu Blue Moon (Zmaj Jovina 4), a svake večeri ponovo će dalje, ovoga puta u polufinale, ići po dva benda - jedan na osnovu glasova publike i jedan na osnovu glasova žirija koji pored predsednika Branimira Loknera čine etablirana imena iz sveta muzike (muzičari, menadžeri, producenti, promoteri, itd.). Osim njih na kraju večeri biće proglašen i trećeplasirani bend koji se može nadati učešću u polufinalu. Po završetku svih osam četvrtfinalnih večeri organizatori će na osnovu mišljenja žirija u polufinale uvrstiti još dva najkvalitetnija trećeplasirana benda.

Nastupi svake večeri počinju u 22h, dok se vrata kluba Blue Moon otvaraju jedan čas ranije. Cena ulaznice je 200 dinara.

Pogledajte raspored bendova:

Veliko finale Belgrade Demo Fest Live održaće se u kultnom prostoru, bašti KST-a, 23. juna.

makonda-tracker