Story & Naxi Savršen vikend od 18. maja na Adi

0
Magazin Story i Naxi Radio drugu godinu za redom organizuju Savršen vikend, u kafeu Koketa na Adi Ciganliji, svakog vikenda od 18.maja do 9.juna u periodu od 11 do 17 h. Zajedno sa prijateljima projekta Renault, Avon, Di Luna Sangria, Esensa i Idea-om, Story i

Subotom i nedeljom prepodne, u terminu od 11h, svi prisutni će moći da se oprobaju u pilatesu ili jogi. U periodu od 12 do 13 h, posetioci će imati priliku da se posavetuju sa nutricionistom na temu zdrave i pravilne ishrane. Drugi će pak imati mogućnost da im astrolog izradi natalnu kartu za dati period.

Druženje sa omiljenim poznatim ličnostima planirano je svakog vikenda u periodu od 13 do 15h. Svi oni koji neće biti u prilici da dođu na Adu, dešavanja će moći da prate putem emisije Savršen vikend na Naxi radiju koju će voditi urednica Story magazina Beba Dragić i voditelj Dejan Avramović.

Od 15 do 16 h predviđeno je vreme za kristalo terapiju i sređivanje frizura za pripadnice lepšeg pola. Pažnju i znatiželju posetilaca mamiće novi model Renault kompanije - Renault Captur, koji će biti izložen ispred kafića gde će svi zainteresovani moći da dobiju informacije od stručnih lica ili da zakažu test vožnju.

Dame će imati priliku da u periodu od 11 do 17 h isprobaju poslednje make up trendove u Avon kutku, kao i da dobiju stručne savete kada je šminkanje u pitanju. U terminu od 14 do 15h  poseban užitak posetiocima pružiće Vinarija Čoka svojim slatkim vinom Di Luna Sangria, koja će organizovati originalne plesne tačke i zanimljive igrice koje učesnicima mogu doneti vredne nagrade.

Esensa će svojim programom obradovati sve one koji žele da odrede tip kože, uživaju u relaksirajućim masažama, osvežavajućim napitcima za rehidrataciju kao i one koji žele da dobiju savet o pravilnoj nezi kože u letnjim mesecima. Idea će tokom trajanja projekta predstaviti novinu u svojoj ponudi. Svi posetioci će moći da isprobaju naručivanje namirnica preko online shop-a.

Pored ovoga, posetioce očekuju brojna iznenađenja, pokloni i još mnogo toga.

 

 

 

makonda-tracker