Kejt Midlton bi trebalo da se porodi 13. jula

0
Kako se bliži termin porođaja vojvotkinje od Kembridža, tako se sve više u medijima bruji, kako o polu deteta, tako i o terminu kada će Kejt i Vilijam zvanično postati roditelji. Kejt bi, po britanskim izvorima, trebalo da se porodi 13. jula u privatnom krilu
Kejt Midlton, Guliver/Getty Images
Kejt Midlton, Guliver/Getty Images

Iako se kraljevska porodica trudila da sve pojedinosti oko Kejtine trudnoće drže pod velom tajne, ipak su mediji uspeli da se dokopaju nekolicine informacija, praveći od toga senzacije.

Pre nekoliko meseci se brujilo o tome da se Kejt slučajno omaklo, te je otkrila da očekuje devojčicu, ali se od nedavno sve više priča kako vojvotkinja očekuje dečaka. Posebno su glasine podgrejane pričom da je princ Hari, zbog prevelikog uzbuđenja, morao da saopšti svojim prijateljima da će dobiti nećaka, a tu priču potvrđuje i plavi plišani meda, koji je Kejt kupila sa svoju buduću bebu.

Kladioničari su već u akciji, te se pored nagađanja pola deteta, nagađa i datum Kejtinog porođaja. Prvo se spekulisalo da će se Kejt poroditi 1. jula, baš na dan kada je rođena Dajana, a potom su krenule i glasine da će se poroditi 17. jula, kada je Vilijamu rođena maćeha, Kamila. Treći pak tvrde da imaju pouzdanu informaciju i da je The day 13. jula!

- Kejt i Vilijima su priredili roštilj za najbliže prijatelje, a glavna tema razgovora bio je Kejtin termin porođaja. Trebalo bi da rodi 13. jula i pošto se taj datum bliži, svi su jako uzbuđeni – otkrio je prijatelj para za britanski The Mail on Sunday.

Kejt će roditi u privatnom krilu, Lindo, bolnice Sveta Meri, gde je i pokojna prinzeca Dajana rodila Vilijama.

 

makonda-tracker