Sonja Kolačarić - Tajanstveno sudbonosno "da"

0
Glumica Sonja Kolačarić udala se pre dve nedelje za dečka Andreja Ivančevića, a umesto svadbe, mladenci su sklapanje braka proslavili skromnim partijem sa rodbinom i prijateljima
foto: Miša Obradović
foto: Miša Obradović

Glumica Sonja Kolačarić pre dve nedelje odigrala je jednu od najbitnijih životnih rola kada je izgovorila sudbonosno da svom dugogodišnjem momku Andreju Ivančeviću. Srećni par napravio je skromno venčanje u krugu najbližih prijatelja i rodbine i bez velike pompe proslavio najlepši dan u svom životu.

- Tačno je da sam se udala, ali o tome ne želim da pričam, jer se trudim da se što manje informacija o mom privatnom životu objavljuje u medijima – rekla je dvadesetosmogodišnjakinja.

Lepa brineta i njen suprug već dugo dele dobro i zlo, kao i zajednička interesovanja, među kojima ponajviše ljubav prema tangu, pa se tako svake nedelje druže s ljudima koji dele njihovu strast i plešu ovaj popularni latinoamerički ples koji simbolizuje strast i ljubav. Zbog toga su dan nakon venčanja organizovali parti za društvo s kojim već godinama igraju tango, gde su uz šampanjac i prvi bračni ples proslavili početak nove etape u njihovim životima.

makonda-tracker