Saša Ćurčić - Potajno se nadam da imam sina

0
Bivši fudbaler Saša Ćurčić za vreme boravka u Engleskoj upoznao je manekenku Dženit Aldred, koja je mu posle dva meseca veze otkrila da je trudna, ali nije znala da li s njim ili sa bivšim dečkom
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Jedan od najkontroverznijih sportiest Saša-Đani Ćurčić, za vreme boravka u Engleskoj 1998. godine upoznao je manekenku Dženit Aldred, koja mu je nakon dva meseca zabavljanja otkrila da je u drugom stanju. Presrećan zbog divnog saznanja, odmah je počeo da mašta o nasledniku, ali nije ni slutio da će se njegovi snovi raspršiti. Saša tada nije znao da je Dženit pre njega bila u vezi s anonimnim Kipraninom, koji je otišao u vojsku neposredno pre nego što su se njih dvoje prvi put sreli, ali i da je svojoj voljenoj ostavio dar koji će je zauvek podsećati na njega. Nesvestan okrutne igre sudbine, Ćurčić je sa nestrpljenjem iščekivao da budućem nasledniku otkrije sve tajne fudbala, ali nije mogao ni da pretpostavi da on nije otac deteta svoje drage.

- Bio sam upoznat sa činjenicom da ona ima dečka koji je bio na odsluženju vojnog roka na Kipru, ali to mi nije smetalo da s njom uplovim u romansu. Posle izvesnog vremena, ona je saznala da je trudna, ali nije sa sigurnošću mogla da kaže da li je dete moje ili njenog tada već bivšeg dečka. Dženit je divna osoba koja je zaslužila da ostanem pored nje i u tom  teškom periodu. Trudio sam se da joj omogućim da ima sve uslove kako bi na svet donela živo i zdravo dete. Nadao sam se da je dete moje. Kada sam prvi put ugledao dečaka, shvatio sam da ga neizmerno volim i da mi nije važno da li sam mu ja otac ili neko drugi. Posle nekoliko meseci sakupio sam hrabrosti i otišao na test za utvrđivanje očinstva. Rezultati koje sam dobio potpuno su me slomilijer sam saznao da nisam biološki roditelj deteta – priseća se Ćurčić.

I posle saznanja da sin nije njegov, Đani se trudio da pomogne Dženit u najtežoj, ali i najdivnijoj roditeljskoj ulozi. - Sa Dženit se i danas čujem telefonom i nadam se da ću uskoro naći vremena i priliku da vidim nju i njenog dečaka. Moram priznati da uprkos testu i dalje nisam siguran da li je to dete moje - iskren je Saša.

makonda-tracker