Žizel Bunšen: Volim svaki deo svog tela

0
Top model izjavila je da se odlično oseća u svom telu, i da ne postoji deo tela koji joj se ne sviđa
Žizel Bunšen, foto: Bang
Žizel Bunšen, foto: Bang

Brazilska lepotica, koja sa suprugom Tomom Brejdijem ima trogodišnjeg sina Bendžamina i petomesečnu ćerku Vivijan, tvrdi da prihvata svoje telo sa svim svojim manama, i da joj je udobno u svojoj koži.

Žizel se na početku svoje karijere borila sa kritikama svog izgleda, koje su joj pomogle da zavoli svoje telo baš kakvo jeste.

- Šta volim na svom licu? Moje pegice. Šta ne volim? Ništa! Nisam pretenciozna, već prihvatam svoj izgled, sa svojim dobrim i lošim stranama - iskrena je bila Žizel.

Tridesetdvogodišnja manekenka zahvalna je svojoj majci koja ju je naučila da bude srećna u svojoj koži, posebno što se samouverenost u Brazilu smatra zavodljivom osobinom.

- Kada sam počela da se bavim modelingom pre 12 godina, moj nos je bio u centru pažnje. U to vreme sam dosta pričala sa svojim ocem, koji me je ubedio da je moj nos deo moje ličnosti. Sada sam veoma samouverena - svesna sam da nisam boginja lepote, ali to sam ja - rekla je manekenka.

Iako je mnogi doživljavaju kao jednu od najlepših žena sveta, Žizel tvrdi da se retko ogleda u ogledalu.

- Odrasla sam u Brazilu, gde je pojam lepote i zavodljivosti drugačiji od onog u Evropi. Za moju majku, lepota se sastojala od harmonije između tela i duše, izgled je skoro nebitan.

Zorana Stanković

makonda-tracker