Sergej Ćetković nastupio na poslednjoj Telenor Play žurci na točkovima u Novom Sadu

0
Peta ujedno i poslednja Telenor Play žurka na točkovima održana je u Novom Sadu na Platou ispred Spensa. Novosađani su uživali u koncertu pevača Sergeja Ćetkovića i celodnevnom programu koji je vodio Ajs Nigrutin. Oni su takođe izabrali i svoju plejlistu koju
Sergej Ćetković. promo foto
Sergej Ćetković. promo foto

Svi koji su prisustvovali Žurci na točkovima imali su mogućnost da na licu mesta učestvuju i u nagradnom kvizu i tako osvoje VIP paket za dve osobe za koncert Rijane u Cirihu. Nagrada uključuje VIP karte za dve osobe za koncert, prevoz, smeštaj, džeparac i obilazak grada. Najbolji takmičar koji je i korisnik paketa Telenor Play + u Novom Sadu je Damjan Stjepanović.


Telenor Play žurka na točkovima je posetila Niš, Kragujevac, Suboticu i Beograd.

Za svaki od gradova zainteresovani su mogli da odaberu jednu od tri ponuđene lokacije, plejlistu koja im se najviše dopada, izgled promo tima i voditelja i to sve na aplikaciji Telenor Play žurka na točkovima na Telenorovoj Fejsbuk strani (https://www.facebook.com/TelenorSrbija).

Takođe, na svakoj žurci gosti su imali priliku da se upoznaju da funkcionalnostima Deezera kao jedne od glavnih karakteristika Telenor Play paketa i sa uređajima iz Telenorove bogate ponude.

makonda-tracker