Marija Šerifović u Malemeu: Podrška za Moje 3

0
Pobednica Evrovizije 2007. godine stigla je u Švedsku i prodružila se Sari, Mirni i Neveni s kojima je napravila žurku za medije i učesnike
Marija Šerifović i Moje 3, foto Twitter
Marija Šerifović i Moje 3, foto Twitter

Marija Šerifović biće svojim iskustvom od velike koristi našim takmičarkama na Eurosongu, a odmah po dolasku u Malme orgaizovala je party na kome su Moje 3 održale mini koncert.

- Napravila sam žurku za Moje tri, u vili udaljenoj 10 kilometara od Malmea. Na bazenu! Odlično je! Ovde je veliki broj medija i delegacija. Devojke su izvele kraći koncert. Super su raspoložene. Vredne su i trude se maksimalno. Ja ostajem do kraja jer želim da im budem podrška u svakom smislu te reči - rekla je Marija Šerifović za Blic.

Na svoj Tviter profil je okačila fotografiju na kojoj je s našim predstavnicama.

Pre nego što je Marija stigla, Sara, Mirna i Nevena same su snimile video-klip u parku u Malmeu u kojem pozivaju ljude da glasaju za njih.

- Zdravo svima! Moje tri, Nevena, Mirna i Sara nastupaju u prvoj polufinalnoj večeri, pod rednim brojem 16. Nemojte da zaboravite da glasate za vaše tri - rekle su naše predstavnice na Evroviziji i sa osmehom zapevale „Ljubav je svuda“.

 

makonda-tracker