Story vas vodi na koncert Depeche Mode u društvu Andreja Pejića

2
Andrej Pejić biće specijalni gost koncerta Tuborg predstavlja Depeche Mode 19. maja na Ušću, a mi vam pružamo priliku da osvojite jednu od pet ulaznica koje poklanjamo i da koncert gledate iz VIP-a zajedno sa slavnim manekenom.
Andrej Pejić, Guliver/Getty Images
Andrej Pejić, Guliver/Getty Images

Andrej Pejić biće domaćin žurke zagrevanja za koncert Tuborg predstavlja Depeche Mode u Beogradu.

Mladić koji je u poslednjih nekoliko godina uzburkao domaću i svetsku javnost svojom futurističkom pojavom i gotovo vanzemaljskom lepotom, Andrej Pejić, biće glavna zvezda žurke zagrevanja za prvi koncert Depeche Mode u Beogradu koja će se održati dva dana pred koncert, u petak 17. maja u klubu Mikser House. Andrej će na žurci nastupiti kao DJ i biće specijalni gost koncerta Tuborg predstavlja Depeche Mode 19. maja na Ušću.Žurka zagrevanja biće posvećena Međunardonom danu borbe protiv homofobije i transfobije – IDAHO Day, koji se obelažava na taj datum, 17. maja.

Andrej Pejić će u Srbiji boraviti nekoliko dana, a kao veliki obožavalac benda Depeche Mode želi da ih gleda u Beogradu,  gde nastupaju po prvi put 19. maja na Ušću.

Da biste obezbedili sebi ulaznice, potrebno je da nam pošaljete tekst, video ili fotografiju koja je odgovor na pitanje zašto bi baš vi trebalo da odete na ovaj ekskluzivni koncert. Sve to, uz podatke i sa naznakom Depeche Mode pošaljite nam na mejl redakcija@story.rs

Prijavljivanje traje od ponedeljka 13. maja, do petka 17. maja u 12 časova, a imena dobitnika ulaznica biće objavljena u petak 17. maja.

Depeche Mode će u Srbiji predstaviti svoj novi album, Delta Machine, izdat 26. marta ove godine, ali i svoje najveće hitove, poput  Enjoy the Silence, Personal Jesus,  Just Can’t Get Enough, It’s No Good, Dream On… Ulaznice za koncert u Srbiji za parter koštaju 3.990 dinara, za fan-pit 5.990, a VIP ulaznice 9.900 dinara.

 

makonda-tracker