Dragan Bjelogrlić - Idilični dani u Budvi

2
Glumac Dragan Bjelogrlić i njegova supruga Maja nisu želeli da propuste Madonin koncert na Jazu, a vreme do spektakla prekraćivali su na luksuznoj jahti, gde su uživali jedno u drugom
foto: Story Press
foto: Story Press

Divno miholjsko leto popularni glumac Dragan Bjelogrlić iskoristio je da sa suprugom Majom otputuje u crnogorsku prestonicu turizma na kratak odmor, ali i spektakularni koncert pop dive Madone. Čuveni umetnik i njegova lepša polovina tople dane provodili su u uživanju u poslednjim zracima sunca, neopterećeni svakodnevnim obavezama. Četrdesetpetogodišnja zvezda brojnih kultnih domaćih filmova i nedavno završene serije Vratiće se rode, u kojoj je pored kolege Nikole Đurička tumačio naslovnu ulogu, i deset godina mlađa bivša manekenka, stigli su u Budvu neposredno pre velikog muzičkog događaja kako bi se na vreme smestili i pripremili za nezaboravnu noć. Poznatim supružnicima društvo na putovanju nisu pravila deca, jedanaestogodišnja ćerka Mia i osmogodišnji sin Aleksa, koji su zbog školskih obaveza morali da ostanu u Beogradu, pa su njih dvoje nesmetano mogli da se posvete jedno drugom. Iako su oboje izuzetno posvećeni svojim naslednicima, Maji i Draganu, koji su dvanaest godina u harmoničnom braku, prijao je kratki predah na Crnogorskom primorju, budući da zbog mnoštva profesionalnih aktivnosti nisu često u mogućnosti da putuju sami.

Luksuzna privatna jahta, koja im je bila stalno odredište i oaza, poslužila je da se obezbede od nepotrebnih uznemiravanja obožavalaca velikog glumca, pa su daleko od radoznalih pogleda mogli na miru da razgovaraju i razmenjuju nežnosti. Romantična večera za koju svakodnevno nemaju priliku, oboma je donela osmeh na lice i podsećanje na vreme upoznavanja kada su osvajali jedno drugo za sva vremena. Na dan nezaboravnog koncerta, Bjelogrlići su rešili da prošetaju obalom atraktivnog morskog grada kako bi što duže uživali u toplom vremenu, a da mu izuzetno prijaju idilični momenti koje provodi nasamo sa svojom voljenom, dokazao je i kada su ih zaustavljali njegovi brojni fanovi. Dragan se sa svakim od obožavalaca koji su želeli da se fotografišu ili dobiju autogram zaustavio u ćaskanju bar nekoliko trenutaka, dok je njegova atraktivna životna saputnica strpljivo čekala, svesna da je to sastavni deo posla kojim se bavi njen suprug. 


Ipak, najjači utisak na crnokosu lepoticu i šarmantnog velikana domaće kinematografije ostavila je čuvena Madona, na čijem su se koncertu na Jazu sjajno proveli. Glumac koji je popularnost stekao ulogama u serijama Bolji život i Pozorište u kući uživao je u mnogobrojnim hitovima slavne pop kraljice i s voljenom uglas pevao omiljene numere. I pored velike gužve i saobraćajnog kolapsa koji je vladao na prilazu plaži Jaz, Maja i Dragan nijednog trenutka nisu zažalili što su posetili Crnu Goru. Ni veliki umor, ni to što je morao da se vrati u srpsku prestonicu nakon neprospavane noći, nisu pokvarili raspoloženje Bjelogrlića, koji su veselo prepričavali dogodovštine sa Madoninog nastupa.

makonda-tracker