Dženifer Lopez: Razvod sa Mark Antonijem u dokumentarcu

0
Pevačica hita On the floor prati stope poznatih zvezda poput Džastina Bibera i Keti Peri objavljući dokumentarac o svojim koncertima, pripemama i realizaciji turneje Dance Again. Međutim, u dokumentarcu će se takođe otkriti i pojedini još neotkriveni detalji
Dženifer Lopez i Mark Entoni, Guliver/Getty Images
Dženifer Lopez i Mark Entoni, Guliver/Getty Images

Dženifer Lopez priznaje kako se u životu često susretala sa stvarima koje su joj ostavile traga. Razvod sa Markom Antnojem nije joj lako pao, ali je ipak sve to odlučila da podeli sa brojnim obožavateljima u najnovijem dokumentarcu o svom životu.

- Prošla sam kroz velike promene u životu, sa razvodom i svime što to nosi sa sobom, i pošto smo poznati po svojim ludim idejama, odlučili smo da sve to zabeležimo kamerom i objavimo u dokumentarcu o mom životu – rekla je Dženifer.

Par koji ima petogodišnje blizance Maksa i Emu, razveo se 2011. godine, nakon sedam godina braka, a Dženifer je otkrila da se u nekim momentima osećala kako joj se ceo život raspao.

- Vrlo mi je teško palo ustajanje ujutru. Vrlo teško. Kada si deprimiran i mnogo tužan, sve ti odjednom teško pada. Osetila sam se kako mi se ceo život raspao odjednom. Ono što sam imala sedam ili osam godina sa mojom decom i svima, prosto je nestalo…kao eksplozija – objasnila je pevačica.

Pevačica i glumica je ponovo pronašča ljubav sa dvadesetpetogodišnjim plesačem Kasperom Smartom, dok je četrdesetogodišnji Mark nedavno povezan sa Kloi Grin.

makonda-tracker