Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms kreira odeću

0
Sedmogodišnja Suri Kruz, koja predvodi sve liste najbolje odevene dece poznatih, potpisala je ugovor vredan 1,5 miliona funti. U prodaji će se tako naći prva modna kolekcija ćerke Toma Kruza i Kejti Holms jednostavno nazvana Suri, a u svemu će joj pomagati maj
Kejti Holms i Suri Kruz, foto: Bang media
Kejti Holms i Suri Kruz, foto: Bang media

Kolekcija sedmogodišnje devojčice biće puštena u prodaju ove jeseni u njujorškim prodavnicama, a ako se ovaj potez pokaže uspešnim, njen brend proširiće se i u ostale delove Amerike. 

- Ima samo sedam godina, ali jako je zanima odeća. Iza nje je teška godina, a  ona se nakon razvoda roditelja neverovatno brzo prilagodila životu bez oca u Njujorku. Ovo je lep hobi za nju. Većina devojaka sanja da može da napravi svoju odeću. Njeni crteži sada će postati javnost - rekao je izvor te dodao da je ta zamisao jako zanimljiva, te da jedva čeka da vidi kako će sve ispasti.  

U Surinoj modnoj liniji biće sve od haljina, topova, farmerki do cipela i modnih dodataka. Nastanak ove modne linije u planu je već od prošle godine nakon što su brojne modne kuće slale ponude Kejti. Početna ideja je bila samo modni blog slavne devojčice, no ideja je proširena nakon što se uvidelo koliko Suri voli modu.  

makonda-tracker