Marija Šerifović - Naša romansa nije opstala

0
Pop zvezda Marija Šerifović okončala je svoju šestomesečnu vezu sa crnogorskim glumcem Slavkom Kalezićem, pošto je zbog obaveza oko inostrane karijere imala sve manje vremena za svog izabranika
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Iskrene emocije koje su spojile pop zvezdu Mariju Šerifović i crnogorskog glumca Slavka Kalezića početkom proleća, uspela je da uguši česta udaljenost i rastanci koji su uglavnom bili prouzrokovani poslovnim obavezama. Iako sa velikom tugom  i svesni da su jedno na drugo ostavili neizbrisiv trag, pobednica najpopularnijeg evropskog muzičkog takmičenja Evrovizija i njen doskorašnji momak ipak su doneli tešku odluku da prekinu vezu i rastanu se u miru kako ne bi dolazilo do svađa i grubih reči kojima bi upropastili lepe uspomene. Lepi dani koje su nekada provodili zajedno, letovanje u Crnoj Gori i još bezbroj prijatnih trenutaka nikada se neće izbrisati iz njihovih sećanja, koja će verovatno uvek rado prepričavati, budući da su se dogovorili da, koliko je to moguće, neguju prijateljski odnos. 


- Ovo je period mog života kada moram pre svega da se fokusiram na posao i zato ne bih želela da bilo koga opterećujem svojim obavezama, pa tako ni svog partnera. U našem slučaju pokazalo se da ljubav na daljinu nije mogla da opstane – rekla je pop zvezda koja poslednjih meseci živi na relaciji Nemačka - Velika Britanija zbog snimanja prvog albuma za inostrano tržište. S druge strane, ni Slavka poslovni uspesi nisu zaobišli, jer je briljantno uspeo da diplomira glumu na Fakultetu dramskih umjetnosti na Cetinju.


- Nijednog trenutka nisam strahovala da uđem u vezu na daljinu, jer rizik postoji svuda i u svemu. Ni u životu ništa nije sigurno, a kamoli u vezama. Dešava se da ljudi žive zajedno, a ne znaju da ih partner vara. Nije prijatno kada ne možemo da se vidimo kad god bismo to hteli, ali važno je da verujemo jedno drugom. Lepota našeg odnosa jeste u tome što jedno drugo ne opterećujemo stalnim zivkanjem, glupavim pitanjima gde si i šta radiš, a njegov iznenadni dolazak za mene je lepši od svih poklona – govorila je Marija pre dva i po meseca u ekskluzivnom intervjuu za naš magazin, ali pokazalo se da ju je vreme demantovalo.  


Budući da je sada potpuno slobodna da se posveti brojnim obavezama, umetnica anđeoskog glasa u narednom periodu staviće akcenat na pripremu pesama za evropsko tržište, a ako je suditi po tome koliko su njenu muziku stranci zavoleli nakon Evrovizije, Mariji neće biti teško da dosegne visine i postane jedna od najpopularnijih pevačica na Starom kontinentu.


Inače, crnokosa Kragujevčanka i simpatični Podgoričanin družili su se i pre neko što su se prepustili žaru svojih emocija, pa je zato izvesno da će i ubuduće ostati dobri prijatelji. Osim što se bave sličnim poslovima, njih dvoje vezuju i zajednički pogledi na svet, pa su zato tokom zabavljanja jedno drugome bili najveća podrška, ali i kritika.


- Pri prvim susretima nisam mogla ni da pretpostavim da ljubav može da nam se desi. Postojale su drugarske emocije, uživala sam u razgovorima sa Slavkom koji je jako elokventan momak, a i delila s njim mnoge stvari koje su mi se dešavale - rekla je svojevremeno Marija ne sluteći da će stalna razdvojenost može da stane na put njenoj sreći.


Ipak, dvadesettrogodišnja zvezda trudi se da što više vremena provodi sa svojim prijateljima, koji joj odvraćaju pažnju od rastanka, a izuzetno je ispunjavaju i obaveze oko ostvarivanja njenog najvećeg sna – proboja na evropsku scenu, pa se ne prepušta tužnim osećanjima, nego hrabro grabi napred.

makonda-tracker