VIP ormar Nine Janković

Moj ormar - to sam ja! Trudim se da budem što urednija, ali iskreno nekada uživam i u haosu, pa se često našalim kako je to moj kreativni nered.
1
1 / 10 Foto: Story Press

Najviše volim kada s proleća raspremam stvari i pripremam se za tople dane jer tada često pronađem i neke zaboravljene komade odeće, poklone i drage uspomene.

Tako sam nedavno našla letnju haljinu koju sam kupila na jednoj od srednjoškolskih ekskurizija. Sviđaju mi se cipele sa visokim potpeticama, ali prednost uvek dajem starkama i najviše volim kada u radnji pronađem neki novi, neobičan model. Bez svoje Jimmy Choo torbe ne idem nigde i jedna sam od onih devojaka koja sa sobom nosi sve - od igle do lokomotive. Zato mi je važno da mi torba bude velika jer kad radim, snimam nešto ili igram predstavu, uvek nosim i scenarije. Draga mi je i torbica koju sam ukrala od svoje mame. Podseća me na neka prošla vremena, a ja inače volim te damske stvari koje su se nekada nosile i bile moderne. Poseban deo ormara rezervisan je za lagane letnje haljine. Neke haljine kupovala sam na pijacama, neke donela sa putovanja, ali zajedničko im je to što su od prirodnih materijala i lepršave, pa su idealne za vrele dane. Kada mi to obaveze dozvole, volim da kuvam i spremam, bilo da je reč o medenjacima, testeninama ili nekim tradicionalnim jelima, a tada, možda više iz štosa, obučem svoju kecelju na tufne koja i te kako utiče na moje kulinarsko samopouzdanje

makonda-tracker