Kris Braun proslavio rođendan bez Rijane!

0
Nakon što je Kris obrisao Rijanu pošto je objavila sliku na svom Instagram profilu u društvu nepoznatog mladića, opet su krenule lavine spekulacije da je problematičan par raskinuo svoju burnu romansu. Tračevi da nisu zajedno podstaknuti su i informacijom da j
Kris Braun, foto Splashnews
Kris Braun, foto Splashnews

Kako to obično biva u svetu Holivuda, rođendanske žurke poznatih ličnosti obeležene su glamuroznim provodima, koji traju i po nekoliko dana. Ovog puta, R’n’B zvezda, Kris Braun, koji je napunio dvadesetčetiri godine 5. maja, započeo je svoju proslavu u klubu Emerson u Holivudu, a izvori tvrde da se žurka u jutarnjim satima preselila i u Las Vegas.

Među zvanicama su bile ličnosti iz sveta glume i muzike, poput Kristine Milano, Kloi Grin i Korija Fildmana, ali je pažnju izmamila Krisova bivša devojka, Karuče Tran, za koju se veruje da i dalje gaji osećanja prema poznatom reperu. Od Rijane, koja je svom nekadašnjem vereniku darovala Mercedes – Benc od vredan 700 hiljada funti, na ovoj proslavi nije bilo traga.

Međutim, kako izvor blizak blizak poznatom paru tvrdi, Kris i Rijana su sve vreme tokom žurke bili u kontaktu, te je Rijana tačno znala šta se na žurki dešava, koliko je trajala i ko je sve bio prisutan.

- Kris i Karuče su ostali jako dobri prijatelji nakon raskida i Rijana to dobro zna. Ona je imala poslovnih obaveza, tačnije koncert u Njujuorku, te samo zbog toga nije mogla prisustvovati proslavi. U kontaktu su bili cele večeri, tako da je Rijana tačno znala ko je prisutan od zvanica i šta se dešava na žurki – rekao je izvor.

makonda-tracker