Tijana Milošević - Duplo slavlje u ime ljubavi

0
U hramu Vaznesenja gospodnjeg u Jakovu, Tijana Milošević i Zoran- Kiki Caušević, koji su u građanskom braku već tri godine, venčali su se i pred Bogom kada su krstili svog sina Aljošu
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Iskrena želja da se obećaju jedno drugom na večnu ljubav i pred Bogom, violinistkinji Beogradske filharmonije Tijani Milošević i perkusionisti Zoranu-Kikiju Cauševiću ispunila se 25. septembra, kada su se u prisustvu brojne rodbine i najbližih prijatelja venčali u hramu Vaznesenja gospodnjeg u Jakovu, prigradskom naselju nadomak Beograda. Građanski brak Tijana i Kiki sklopili su još pre tri godine, posle samo mesec i po dana zabavljanja, a polaganje zakletvi u Božjoj kući spojili su sa krštenjem osamnaestomesečnog sina Aljoše. Kao simbol čvrstih emocija, mladi par je za uzvišenu ceremoniju izabrao burme od belog zlata optočene dragim kamenjem, a nevesta se umesto venčanice odlučila za prelepu haljinu pastelnih boja, koju je pre više od mesec dana specijalno za tu priliku kupila u Grčkoj. Uprkos tome što je tokom njenog najlepšeg dana padala kiša, Tijana nije želela da odustane od srebrnih sandala, koje je dugo i pažljivo birala za svoje venčanje.


Da ljubav Cauševića svakim danom dobija na intenzitetu, jasno su govorili njihovi nežni pogledi iz kojih je isijavala sreća. Po završetku crkvenog venčanja, mladencima je prvi čestitao Tijanin tata, maestralni klarinetista Božidar-Boki Milošević, uz želju da prožive dug i srećan zajednički život, a odmah posle njega i njena mlađa sestra Ksenija, jedna od članica grupe Bjuti kvins.


- Venčanje smo organizovali u potpunosti po našoj meri – ističe presrećni mladoženja. - Još pre nekoliko meseci zamislili smo kako će izgledati detalji i uspeli smo sve da ostvarimo. Presrećan sam jer sam ovaj svečani događaj i krštenje Aljoše proslavio u krugu svojih najboljih prijatelja i rođaka, a drago mi je i što smo se svi odlično proveli.


Slavlje povodom dvostruke svečanosti organizovano je u Hotelu S u Jakovu, u bajkovito uređenoj dvorani kojom su preovladavale bela i nežnozelena boja. Mladenci su goste dočekivali na mostiću koji se prostirao preko bazena, da bi nešto kasnije zaplesali uz prigodnu muziku. Ipak, zvanice je potpuno opčinio najmlađi Caušević, koji je sa svojom tetkom Ksenijom đuskao i pre nego što je počela zvanična svirka Bla, bla benda, a njihova pevačica Snežana bila je srećne ruke i uhvatila bidermajer.


- Presrećna sam jer su u ovom svečanom danu svi dragi ljudi bili pored mene – iskrena je Tijana. - Zoran i ja smo još jednom ozvaničili našu ljubav, ali sada svečano i uz dobru zabavu svih naših dragih gostiju – zaključuje mlada.


Tata Boki Milošević oduševio je sve prisutne goste kada je počeo da svira, a Merima Njegomir otpevala je simboličnu pesmu Ruzmarin. Za zdravlje i sreću mladenaca, kao i njihovog mališana, pevali su i braća Saša i Dejan Matić, kao i članice grupe Bjuti kvins, a Lepa Brena je čak povela i Užičko kolo.
Kada je izneta glamurozna bež svadbena torta na tri sprata, ukrašena kalama i elegantnim detaljima u boji zlata, mladenci su isekli prvo parče i po običajima dali po komadić jedno drugom, a onda su svi gosti nazdravili uz šampanjac, posle čega je veselje trajalo do kasno u noć.

makonda-tracker