Robin Vilijams: Cvetna haljina mi je bolje stajala nego Kim Kardašijan

0
Slavni glumac je pre dvadeset godina u filmu Mrs. Doubtfire nosio sličnu haljinu kao Kim Kardašijan na crvenom tepihu Met Gale. Kako je Kimina haljina iskritikovana u brojnim tabloidima, jer je neprikladna za jednu trudnicu, Robin je iskoristio podignutu praši
Robin Vilijams, tviter
Robin Vilijams, tviter

Kim Kardašijan, kao i uvek, u žiži je interesovanja brojnih medija, a ovom prilikom je za to zaslužna njena haljina modne kuće Givenchy. Kim je naime u sedmom mesecu svoje trudnoće, te joj ova haljina, po mišljenju brojnih dizajnera, nikako nije stajala. Poznata starlet je zbog svoje haljine osvanula u brojnim časopisima, a novinari su nemilosrdno iskritikovali njen stajling, kako zbog kroja, koji je neprikladan za trudnicu, tako i zbog cvetnog dezena, koji je preteran.

Ni Robin Vilijams nije ostao dužan da prokomentariše starletinu haljinu. Na svom tviter profilu neposredno nakon brojnih komentara na račun Kimine haljine, duhovito je uporedio njenu haljinu sa haljinom koju je nosio u filmu iz 1993, Mrs.Doubtfire.

- Milim da sam ja to bolje nosio! – tvitovao je glumac.

Međutim, stigao je i odgovor od strane dizajnera haljine Rikarda Tiskija, koji tvrdi da uopšte ne dotiču zlorudni komentari.

- Po meni trudnoća je jedna od najlepših stvari na svetu i kada želite da proslavite nešto, vi darujete ljudima cveće. Ja mislim da je ona izgledala predivno! – rekao je dizajner.

makonda-tracker