Burak Ozdživit: Ponekad sam ljubomoran i ja

0
Miljenik brojnih žena, junak serije Sulejman Veličanstveni, Burak Ozcivit, otkriva da je svoje srce poklonio verenici Ceylan Capu i ističe kako zauvek želi da ostane s njom
Burak Ozdživit, foto; Story press
Burak Ozdživit, foto; Story press

Iako je karijeru započeo kao model, turski glumac Burak Ozcivit (29) danas kaže kako istinski voli ono što radi i da se navikao na popularnost, kao i brojne ženske obožavateljke koje ga u stopu prate. Premda se sve donedavno spekulisalo da je homoseksualac, atraktivni junak hit serije Sulejman Veličanstveni krajem prošle godine zaprosio je svoju devojku, Ceylan Capu, a Novu godinu zajedno su dočekali u romantičnom Parizu. Par se retko kad razdvaja, a često se mogu videti tokom večernjih izlazaka u Istanbulu.

- Kada mi je do nečega stalo, bilo da je reč o poslu ili porodici, uvek sam tome do kraja posvećen. Biti zaljubljen je nešto dragoceno i to utiče na sve aspekte našeg života. Ipak, ne možeš se zaljubljivati sve vreme, to se dogodi u sekundi, baš kao što se zapali plamen. Ali, kao sveća i to može da dogori – kaže glumac i objašnjava kakav je u vezi.

- Nisam baš strastven, ali svaki trenutak mislim na svoju emotivnu partnerku. Želim da budem kraj nje. Često se čujemo telefonom, gde je, s kim je, šta radi... Ponekad sam ljubomoran, ali to nije ništa preterano. Mislim da je u nekim granicama ljubomora poželjna u vezi – govori Burak, ali i naglašava da svojoj izabranici ne daje povoda za posesivnost.

- Svestan sam da sam ženama zanimljiv, pogotovo kada izađem, i razumem da joj to smeta, ali ako je partnerka ljubomorna i ne dozvoljava mi da dišem, onda je to problem. Žena koja je sa mnom trebalo bi da ima samopouzdanje, ali i da bude dovoljno snažna da se sa svim tim nosi – otkriva popularni Bali beg i otkriva na koji način ga devojka može zavesti.

- U prvom trenutku pogledom, tu sve počinje... Tada mi se javljaju osećanja. Žene govore svojim očima. Više volim da devojku vidim u crnim visokim potpeticama nego u patikama, a dopadaju mi se i dame koje se mnogo ne šminkaju. Moja buduća žena ne mora da bude ni svestrana, a ni avanturistkinja, dovoljno je samo da je vesela, zabavna i uravnotežena – iskren je poznati zavodnik koji kaže kako se ipak najviše plaši da će izgubiti najvoljenije.

- Budim se i odlazim da spavam uvek sa istom mišlju: šta bi bilo da oni koje volim nisu uz mene? Svi se nečega boje i to je normalno. Strah je dobar jer vas tera da se osećate živima – siguran je Burak koji otkriva kako je izgledao njegov život od 2005. godine kada je postao najbolji turski model.

 

Tekst: Nikolina Kunić

Priredila: Mirjana M. Višnjić

 

makonda-tracker