Tijana Dapčević - Uskoro stiže naslednik

0
Pop pevačica Tijana Dapčević i njen suprug Milan protekle nedelje saznali su da će ih krajem februara najverovatnije obradovati prinova muškog pola, koju je srećni budući tata silno priželjkivao
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Bračni saputnici, pop pevačica Tijana Dapčević i njen izabranik i menadžer Milan, pre nekoliko dana saznali su da bi za četiri meseca trebalo da, ako ultrazvuk ne omane, postanu roditelji dečaka. Iako oboje na prvom mestu priželjkuju da njihova prinova bude živa i zdrava, tridesetdvogodišnja pevačica i njen suprug nisu mogli da suzbiju znatiželju i na poslednjem Tijaninom pregledu ne upitaju lekarku kojeg pola će biti njihova beba.


- Doktorka Snežana Rakić tokom pregleda saopštila mi je da verovatno nosim dečaka. Ali, to ipak nije mogla da tvrdi sa sigurnošću jer se bebi obmotala pupčana vrpca oko stomaka, pa je zbog toga moguće da dođe do zabune – kaže presrećna pevačica, koja željno broji dane do trenutka kada će se ostvariti u ulozi majke.


Bez obzira na to što nije sigurna da li će dobiti devojčicu ili dečaka, Tijana je sigurna da će ime njenog prvog naslednika počinjati slovom D. I njen životni saputnik podjednako nestrpljivo iščekuje da vidi plod njihove ljubavi, ali i potajno navija da ih obraduje mališan, kao što je pevačica pre oko mesec dana priznala u intimnoj ispovesti za Story.


- Jedna moja prijateljica gledala je u neku navodno istinitu tabelu predviđanja pola i rekla da ću roditi devojčicu, što bih ja iskreno i volela. Milan, kao i svaki Balkanac, priželjkuje dečaka, mada se time zvanično ne opterećuje. Nas dvoje smo svakako presrećni u tom iščekivanju i zaista nam nije važno ništa osim toga da sve bude u redu – rekla je Tijana.


Nakon osmogodišnje ljubavne bajke, dete će biti najlepša kruna njihove zajedničke sreće, naročito posle tragičnog događaja koji im se desio u julu prošle godine, kada je Tijana posle dva i po meseca trudnoće zbog lekarske greške doživela spontani pobačaj. Uprkos tome što su se teško mirili s ogromnim gubitkom, Tijana i Milan nisu odustali u nameri da dobiju svoje potomstvo, što im se konačno i obistinilo.


- Postati majka je nešto najdivnije na svetu. Ne plašim se porođaja i Milan sigurno neće prisustvovati rođenju deteta. Iako je hrabar čovek i znam da bi zbog mene išao na kraj sveta, ne bih mogla da mu priredim takvo iskustvo. Sada je prerano pričati o tome, ali iskreno mislim da ćemo poželeti drugo dete čim prvo dođe na svet, jer oboje oduvek sanjamo da imamo veliku porodicu – otkrila je Tijana.

makonda-tracker