Severina - Nežna romansa na predbračnom ispitu

0
Hrvatska pop zvezda Severina Vučković nedavno je majci Ani predstavila svog novog dečka Slavka Šainovića, a ona je potpuno saglasna sa ćerkinim izborom i predviđa joj skori odlazak pred oltar
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Najpopularnija hrvatska pevačica Severina Vučković sve je bliža odlasku pred oltar, ali ovoga puta ima i kandidata za tu životnu ulogu. Naime, atraktivna Seve za venčanje se spremila još polovinom maja, kada je odevena u prelepu venčanicu dočekivala goste na zagrebačkoj promociji svog albuma, ali tada uz sebe nije imala svoju jaču polovinu pa joj je umesto lažnog mladoženje društvo pravio lažni sveštenik - njen veliki prijatelji i saradnik Goran Bregović. Međutim, ovoga puta u njenoj rodnoj zemlji spekuliše se da se popularna umetnica zaista nosi mišlju da sudbonosno da izgovori pred svojim sadašnjim dečkom Slavkom Šainovićem, inače vlasnikom jednog sportskog centra u Rijeci. Otkako su njih dvoje pre skoro dva meseca počeli da se zabavljaju, lepa pevačica napravila je prvi korak ka ulasku u ozbiljnu životnu zajednicu sa markantnim biznismenom – preselila se u Rijeku gde Slavko živi i radi.

Jedna obična popodnevna kafa i šetnja po Komolcu pokraj Dubrovnika, bila je dovoljna da hrvatski paparaci uslikaju emotivne partnere nedugo nakon početka njihove veze, a kada su shvatili da je nemoguće održavati romansu uz konstantno skrivanje od medija, prošetali su javno zagrebačkim Maksimirom, ne krijući pri tom koliko su vezani jedno za drugo. Tada je bila vidljiva još jedna Severinina osobina, vešto skrivana pri ranijim medijskim izveštavanjima o njenom privatnom životu. Naime, šarmantnom Slavku gospođica Vučković sve vidljivije pokazuje i da je prvi muškarac do kojeg joj je mnogo stalo time što čak i javno pokazuje svoje emocije kada su zajedno. Romantični partneri upoznali su se tačno prvog avgusta ove godine u klubu Crossroad u Malinskoj, na Krku, gde je popularna pevačica nastupala, a samo nekoliko nedelja kasnije potvrdila je svoju vezu, ne govoreći eksplicitno o tome ko joj je izabranik uz opravdanje da je to već očigledno. 


- Srećna sam i zaljubljena, jer leto je u moj život donelo i novu ljubav. Šećer na kraju leta – otkrila je nedavno Seve. A da svoje uzbuđenje zbog velike sreće koja joj se naprasno dogodila, više ne može da sakrije gde god se nalazi, hrvatska zvezda pokazala je i tokom kraće posete Crnoj Gori, početkom septembra, kada je ljubavni par u Budvi uslikao fotograf hrvatskog izdanja magazina Story. Povratak na mesto ljubavnog zločina, na kome su se strasti između Slavka i Severine dodatno rasplamsale, dogodio se prošle nedelje u prestonici crnogorskog turizma, ali tamo je, ovoga puta, viđena samo Seve. Pevačica je u Budvu prošlog četvrtka stigla u društvu svog menadžera Tomislava Petrovića i odsela u hotelu Avala, iz koga se u kasnim popodnevnim časovima uputila na Jaz kako bi iz VIP sektora posmatrala koncert najveće svetske muzičke zvezde Madone. U veselim ritmovima umetničke ikone dvadesetog i dvadeset prvog veka, buduća nevesta uživala je podsećajući se najlepših trenutaka, provedenih sa svojim voljnim tokom poslednja dva meseca. Ona je zbog Šainovića, odlučila i da promeni neke stare navike pa sve češće razmišlja o kuvanju u toplini zajedničkog doma u Rijeci, u kome sada zajedno stanuju. S obzirom na to da se u njihovoj vezi sve dešava brzo, Slavko će izgleda uskoro probati fažol, koji Severina najviše voli da sprema. A u prilog celoj priči koliko je stvar ozbiljna i da seksi pevačica mašta o svom najsvečanijem danu jeste i gostovanje kod Ognjena Amidžića u emisiji Ami G šou, kada je na pitanje kako zamišlja svoje venčanje, odgovorila: Kao u filmu Moja velika grčka svadba.


O tome hoće li privatni preduzetnik uskoro, kao uvertiru za brak, prirediti  prosidbu svojoj dragoj – zasigurno razmišlja i pevačicina majka Ane, koja je nedavno blagoslovila ćerkinu vezu sa stasitim Riječaninom, što mu je u ovom stadijumu zabavljanja ujedno i ogromna prednost u odnosu na sve bivše Severinine momke.

makonda-tracker