Džulija Roberts ne želi na sestrinu svadbu

0
Iako ima milione, oskarovka ne dozvoljava da je polusestra Nensi iskorištava.

Džulija Roberts ne odobrava odluku svoje  mlađa polusestra Nensi Mote da se uda za Džona Dilbeka, pa zbog toga ne želi ni da joj dođe na venčanje. Džulija je polusestri rekla da joj neće biti deveruša na svadbi ako bude odlučila da se uda za Dilbeka, koji je do nedavno radio kao konobar u kdtering firmi.

- Džulija ne može da podnese Džona, misli da iskorištava njenu polusestru. Radio je kao konobar i brže bolje dao otkaz kad je Nensi dobila posao asistentkinje u produkciji serije Glee - kaže prijatelj glumice. 

Nensi je posao na seriji dobila jer je Džulija preporučila Rajanu Marfiju, a Džon je dostavljao hranu na setove, gde su se upoznali. nensi se odmah zaljubila, a Dilbek je zaprosio pred svima.

Osim što joj se mladoženja ne sviđa, Džulija je uverena i da će je Nensi tražiti da joj plati svadbu, što njoj ne pada na pamet.  Glumica je od ranije ljuta na svoju sestru koja je prodala slike njenih mališana jednom tabloid, pa sada Džulijina majka Beti Lou pokušava da izgladi odnose i nagovori Robertsovu da dođe sestri na svadbu.

makonda-tracker