Duško Pijetlović: Zavet večnoj ljubavi

3
Romantično i bez pompe, vaterpolista VK Crvena zvezda Duško Pijetlović i njegova dugogodišnja devojka Marina Milić, sa kojom se prošlog leta verio u Grčkoj, venčali su se proteklog vikenda u njegovom rodnom Novom Sadu
Duško Pijetlović i Marina Milić, Foto: Luka Šarac
Duško Pijetlović i Marina Milić, Foto: Luka Šarac

Vaterpolista Crvene zvezde, talentovani Novosađanin Duško Pijetlović (28), stao je proteklog vikenda na ludi kamen. Sudbonosno da on je izgovorio svojoj dugogodišnjoj devojci, Beograđanki Marini Milić (25). Intimna ceremonija započela je u nedelju 21. aprila tačno u petnaest časova kada je u crkvu Svete Petke na Petrovaradinu kraj Novog Sada stigla svečana svita na čelu sa deverom, mladoženjinim rođenim bratom i golmanom VK Radnički Gojkom Pijetlovićem (30). Odmah za njima, pristigao je i automobil u kojem su sa mladencima bili kumovi, vaterpolista Nikola Rađen (28) i pevačica Ana Kokić (30).

Dolazak ovog para izazvao je veliku pažnju meštana budući da je reč o njihovom prvom pojavljivanju nakon što su se prošle nedelje pomirili i ponovo otpočeli život u zajedničkom domu na Voždovcu. Kumovski par koji je konačno prevazišao bračnu krizu, pristigao je sa ćerkama Ninom (4) i Teom (3) koje su uživale u raskošnoj ceremoniji crkvenog venčanja na kojoj je Marina uzela Duškovo prezime. Za razliku od Aninih i Nikolinih ćerki, trogodišnji Jovan, sin Gojka Pijetlovića, zaspao je tokom ženidbe svog strica pa ga je tata na grudima izneo iz crkve dok je venčanje još trajalo. Mlada nije bacala bidermajer ispred crkve, kako to tradicija inače nalaže, već ispred restorana Dunavska koliba gde je upriličeno građansko venčanje sa početkom u 17 časova i 30 minuta. Do tada su u restoran, smešten na popularnom novosadskom ribarskom poluostrvcetu  Ribarac, pristigle i ostale zvanice, a među njima i kapiten naše vaterpolo reprezentacije Vanja Udovičić, njegov bivši saigrač Danilo Ikodinović, vaterpolista Andrija Prlainović i mnogi drugi. Za elegantni stajling mladoženje, devera i kuma bio je zadužen stilista Saša Vidić dok je mlada blistala u klasičnoj beloj venčanici. Među najveselijim svatovima bila je njena sestra Andrijana koja je još ispred crkve kitila trubače. Zabava je potrajala do kasno u noć, a prisutni su se složili u oceni da je odluka o venčavanju bila logičan sled događaja u Marininom i Duškovom skladnom odnosu.

- Posle Olimpijskih igara sa devojkom sam bio u Grčkoj na letovanju. Verili smo se na odmoru u Atini. To za naše porodice nije bilo nikakvo iznenađenje, budući da smo zajedno već tri godine i da smo otpočeli zajednički život. Trudim se da posao ne utiče na moju privatnost pa Marinina i moja veza ne trpi zbog mojih eventualnih sportskih poraza. Moja devojka posvećena je učenju budući da završava master studije u oblasti turizma - istakao je Pijetlović, inače diplomirani menadžer u sportu, u jednom od prošlogodišnjih intervjua. Ovaj rođeni Novosađanin sa beogradskom adresom ima bosansko poreklo pa tako neretko voli da posećuje selo Pecka gde mu živi baka. Tamo se, kako ističe, najbolje opušta uživajući pored obližnjeg jezera sa svojom nekadašnjom devojkom, a sadašnjom suprugom.

- Srećno sam oženjen i imam sina Jovana. Zaista sam zadovoljan i ispunjen u braku sa suprugom Ivom. Ali, ne utičem na Duška kao mlađeg brata po tom pitanju jer je to ipak njegova stvar. Svaki čovek u životu oseti kada je pravi trenutak da zasnuje porodicu, baš kao što se i meni desilo - rekao je pre nekoliko godina za Story Duškov brat Gojko ne sluteći da će i njegov brat ubrzo stati na ludi kamen sa Marinom Milić. U međuvremenu, presrećni dever Gojko Pijetlović je po drugi put postao tata. Njegova izabranica je pre nepunih mesec dana,  31. marta, na svet donela preslatku devojčicu Miu.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker