Nije više sam u kući: Mekoli Kalkin se preselio kod prijatelja u Pariz

0
Zvezda filmova Sam u kući, glumac Mekoli Kalkin odlučio je da započne novi život, te se preselio u Francusku kod svog prijatelja Pita Dorotija i izjavio da se više nikada neće vraćati u Holivud.
Mekoli Kalkin, foto: Profimedia
Mekoli Kalkin, foto: Profimedia

Kako prenose strani mediji, američki glumac preselio se iz Los Anđelesa u Pariz, gde planira da se posveti slikarskoj karijeri,  živi boemskim životom i istražuje kulturne znamenitosti i muzeje. Tridesetdvogodišnji Kalkin uselio se kod prijatelja Pita Dorotija, a prijateljima se poverio da se više nikada neće vratiti u Holivud jer nema mira od paparaca koji ga stalno progone.

- Mekolija i Pita vezuje ljubav prema poeziji i slikarstvu. Satima sede u ateljeu i stvaraju, ali ipak, bojimo se da bi možda ponovo mogli da pokleknu pred drogama - otkrili su glumčevi prijatelji.

Bivši zavisnici zbližili su se 2011. kad su mobilnim telefonom snimili zajednički film The Wrong Ferrari, u kom razgovaraju o drogi, alkoholu i prostitutkama.

Kalkin je 2004. godine osuđen na tri godine uslovne kazne zbog posedovanja marihuane, a Pit se nekoliko puta lečio od zavisnosti od kokaina.

 

makonda-tracker