Bojana Stamenov: Humanitarni koncert za Đoleta

0
Poznata pevačica će u sredu 8. maja od 19 časova sa kolegama Nikolom Demonjom, Anom Štajdohar i Marijom Mihajlović održati humanitrani koncert u OŠ Vladislav Petković Dis u Malom Mokrom Lugu za dečaka obolelog od kancera.
Bojana Stamenov, foto: Story arhiva
Bojana Stamenov, foto: Story arhiva

Bojana je otkrila zbog čega je došla na ovu ideju i pozvala sve svoje prijatelje da podele ovu informaciju.

- Za one koji ne znaju, ja živim u Velikom Mokrom Lugu. To vam je jedan vrlo interesantan kraj koji spada pod opštinu Zvezdara. Uvek smo imali dobre rok svirke, bluz svirke, lokalne kafiće u kojima se gajila i ex YU nostalgija. U mojoj osnovnoj školi pravile su se igranke od strane naših roditelja. Oooo kako ih se samo lepo sećam. Uglavnom su u organizaciji učestovale naše tate i same igranke su se održavale u trpezarijskoj sali (kao uostalom i sve ostale manifestacije vezane za samu školu)...Vreme je prolazilo, mi smo odrastali, pa eto sada dođe red i nas nas mlađe da pravimo igranke za ove najmlađe.

Nažalost, vreme u kome živimo i nije bas najsrećnije. Sve je više dece koja obolevaju od bolesti za odrasle, kako ih ja zovem (mada daleko bilo i od odraslih, svaka bolest). Moja Osnovna škola Vladislav Petkovic Dis ima jednog malog vojnika koji se bori sa kancerom. Njegovo ime je Đole i ide u četvrti razred. Došli smo na ideju da napravimo niz malih lokalnih koncertčića za njega, u kojima će učestvovati svi ljudi dobre volje. Moja je sreća da imam prijatelje, braću i sestre iz sveta muzike koji su na prvu loptu prihvatili bez razmišljanja da mi pomognu pri organizaciji. Nikola Demonja Jr., Ana Štajdohar, Marija Mihajlović i moja malenkost ćemo sutra uveče u mojoj Osnovnoj školi u V.P.Dis u V. M. Lugu napraviti jedan mali koncertčić da prikupimo parice za Đoleta – napisala je Bojana na Facebooku.

 

makonda-tracker