Cakana - Unučući su me podmladili

0
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana i u petoj deceniji života neguje atraktivan izgled koji je, kako kaže, zasluga svakodnevnih napornih treninga, ali i radosti koje joj priređuju voljeni unuci

I u petoj deceniji života, poznata pevačica Dragica Radosavljević Cakana po mišljenju mnogih neguje fizički izgled poput dvadesetogodišnjakinje. Nekadašnja rukometašica i lepa baka svojih unučića Uroša i Dunje, još dok je igrala u emisiji Plesom do snova, opčinila je publiku besprekornim imidžom i savršenom kondicijom, koje održava svakodnevnim vežbama u teretani. Cakana ističe da joj svesrdnu podršku pruža i suprug, pravnik Nebojša Negić, koji je godinama ponosan na način na koji njegova izabranica nosi svoje godine, što je, kako ona veruje, šira javnost počela da primećuje tek nedavno. Genetika i zdrav život glavni su preduslovi za pevačicin lep izgled, dok se za plastičnu hirurgiju ili savremenu metodu uklanjanja bora botoksom ne bi nikada odlučila.


- U okviru kupatila u kući imam teretanu pa stalno treniram. Kupila sam i fotelju za masiranje i sada svaki slobodan trenutak koristim da se prepustim uživanju. Dobar izgled zavisi od načina života i od toga kako se osećaš – počinje priču Cakana. – I ranije sam se uvek pojavljivala u skupim odelima koja su na televiziji jako loše izgledala, a valjda to ide sa godinama, pa kao mladi želite da izgledate starije i obrnuto. Ipak, izgleda da su me i moji unučići uveli u drugu fazu života. Čini mi se da sam sve propušteno sa ćerkom Marijom, zbog čestih putovanja i koncerata, s njima nadoknadila, jer oni naprosto obožavaju da dođu kod mene.  Inače, Neša i ja živimo drugačije od parova naših godina koji moraju stalno da rade, dok smo mi opušteniji. I pored toga što mogu dobro da zaradim, novac trošim na sitna zadovoljstva.


Romantično letovanje i ove godine Cakana i njen suprug sebi su upriličili u ekskluzivnom letovalištu u Beleku u hotelu Riks. Kao i prethodnih godina, supružnici pravu udobnost na odmoru prepoznaju u luksuzu, pa su odlučili da se i ove godine opuste u mondenskom odmaralištu. Upravo tako njih dvoje svoju ljubavnu idilu oplemenjuju iz godine u godinu, a dani predaha rezervisani su za potpuno posvećivanje jedno drugom.


- Boravili smo u jednom od najbolji hotela na svetu. Imala sam predrasude o Turskoj, jer mi se nikada nije činila kao ekskluzivno letovalište, pa smo prethodnih godina odlazili u Španiju, Portugal i slične destinacije. Uplatili smo VIP aranžman i bili u hotelu gde dolaze ekskluzivni gosti, a tamo nas je dočekala i limuzina. Četrnaest dana potpuno smo uživali i za to vreme samo jednom napustili hotel kako bismo otišli do velelepnog tržnog centra. Zanimljivo je i to što smo na bazenu imali ličnog konobara, a kroz priču s njim rekli smo mu da sam pevačica iz Srbije. Potpuno me je oduševio kada je sutradan na Internetu pronašao moju pesmu Verujem i tog dana ju je neprestano puštao. Neša i ja smo sada bogatiji i za iskustvo u paraglajdingu, a iako sam odmah po poletanju pala, mnogo mi se svidelo – iskrena je nasmejana pevačica.

makonda-tracker