Željko Joksimović održao koncerte za pamćenje u Švedskoj i Danskoj

0
Nezapamćeno interesovanje švedske i danske publike na koncertima Željka Joksimovića.
Željko Joksimović, foto: Promo
Željko Joksimović, foto: Promo

U jednom od najboljih koncertnih nastupa Željka Joksimovića u poslednjih nekoliko meseci uživala je evropska publika  proteklog vikenda u Helsinborgu (Sundersparlan) u Švedskoj.  Rekordna poseta, jer tražila se ulaznica više do pred sam početak, produkciono vrhunski organizovan nastup i na sve to fantastična atmosfera  među fanovima doprinela je večeri koja će se dugo pamtiti pre svega među našom dijasporom u Švedskoj.

- Koncert u Helsingborou je zaista bio vanserijski , a tome je doprinela najviše publika u kojoj je pored očekivano naših ljudi bio veliki broj Šveđana, Grka na moje zaista veliko zadovoljstvo - istakao je Željko Joksimović po dolasku u Beograd.


Zajednički nastup Joksimovića i Halida Bešlića počeo je dan ranije u Danskoj u Horsensu. Svojevrsna turneja dvojice vrhunskih estradnih umetnika po Evropi koji  potpisuju odnosno izvode svima znanu Miljacku i pesmu Sijede nastavlja se već narednog vikenda ponovo u Švedskoj. Ovog puta u Norkopingu, verujemo u istoj atmosferi koja je obeležila praznični koncert Joksimovića.

makonda-tracker