Bijonse: Želim još mnogo dece!

0
Pevačica i njen suprug, reper Džej Zi roditelji su šesnaestomesečne Blu Ajvi, a pevačica otkriva da je stvorena za ulogu majke, te da priželjkuju još mnogo dece.
Bijonse, foto: Getty images/Gulliver
Bijonse, foto: Getty images/Gulliver

Popularna pevačica i njen suprug, reper Džej Zi, roditelji su šesnaestomesečne Blu Ajvi, a Bijonse otkriva da je majčinstvo promenilo, da se odlično snalazi u toj ulozi, te da želi još mnogo dece.

- Majčinstvo me je promenilo. Možda jesam pop diva, ali kad dođem kući, sav glamur nestaje. Menjam pelene i brišem šmrkavi nosić – rekla je tridesetjednogodišnja pevačica u intervjuu za Daily Mirror.

- Oduvek sam znala da sam stvorena da budem majka. Uvek sam volela da budem okružena decom i jedva čekam da Blu Ajvi dobije brata ili sestru – dodala je šarmantna pevačica.

Bijonse je tokom nastupa u Londonu u sklopu svoje turneje Mrs. Carter Show, na binu dovela ćerku koju je držala za ruku dok je pevala pesmu Irreplaceable. Fotografija je izazvala pažnju i jer je pevačici uski kombinezon naglasio stomak pa su počela nagađanja da čeka drugo dete. 

 

 

makonda-tracker