Bojan Marović - Nova šansa za strasnu ljubav

0
Budući da još nisu preboleli idiličnu sedmomesečnu romansu koju su prekinuli u julu, mladi pop pevač Bojan Marović i njegova bivša izabranica Konstanca Golubović sve su bliži obnavljanju veze
Bojan Marović i Konstanca
Bojan Marović i Konstanca

Paralelno sa izdavanjem novog singla i povratkom na estradnu scenu mladi pop pevač Bojan Marović sve je srećniji na privatnom planu. Na nedavnom izboru za lice godine u organizaciji modne agencije Elit, u hotelu Hyatt gde je i nastupio, šarmantni Crnogorac pokazao je da još nije preboleo devetnaestogodišnju studentkinju novinarstva na političkim naukama Konstancu Golubović, u čijem je zagrljaju uživao od januara do jula. Budući da su se rastali bez teških reči, lepotica i pevač odnedavno su ponovo u bliskim odnosima, a čini se i da se među njima, na inicijativu mlade Konstance, nazire pomirenje. Ona se, naime, navodno neplanirano pojavila u Hyattu i iz prvog reda posmatrala svog bivšeg momka  koji se u toku izvođenja nove pesme Zrno bibera vidno oduševio kada ju je ugledao među zvanicama, pa je do kraja izvođenja numere gledao samo u nju da bi joj kasnije i prišao.


- Došla sam i zato što me je interesovao Elitov izbor, a ne samo zbog Bojana. O našem sadašnjem odnosu ne bih mnogo da govorim, jer mi smo pre svega prijatelji, a prijateljstvo je vid ljubavi - stidljivo je izjavila gospođica Golubović pre nego što se sa Marovićem zaputila na prestonički splav H2O gde im se pridružio i Bojanov kolega i prijatelj Saša Kovačević, kao i njegov poslovni saradnik Matija Ćorković u društvu svoje devojke, voditeljke Biljane Obradović. Ni Konstanca, ni Bojan nisu mogli da prikriju zaljubljene poglede, ali iskrice u očima zgodne studentkinje govorile su da je ona zapravo ta koja silno priželjkuje pomirenje sa poznatim pevačem. Iako su na trenutak prisutni u VIP zoni popularnog splava pomislili da Konstanca zapravo pokušava da skrene pažnju mladog fudbalera i mlađeg brata našeg sportskog asa Boška Jankovića, Bojana, ona je zapravo svojoj bliskoj prijateljici iste večeri poverila kako je samo Marović interesuje. Strasni zagrljaji u toku njihove konverzacije govorili su da je obnavljanje romanse ipak blizu, ali kao što nikada nije želeo da javno govori o svojim devojkama, Bojan nije želeo ni da priča o ponovnom bliskom odnosu sa bivšom izabranicom.


- Pozvao sam Konstancu da dođe u Hyatt, gde sam nastupao, mada, iskreno, nisam očekivao da će to i učiniti. Zato sam i bio oduševljen kada sam je ugledao u prvom redu. Kasnije smo otišli u provod, ali o trenutnoj situaciji između nas dvoje zaista ne želim da govorim, jer nijedno od nas ne voli da se o tome piše - rekao nam je pop pevač, kome je sedmomesečna veza sa Konstancom i najduža koju je ikada uspeo da održi.

makonda-tracker