Dečko Ljube Pantović napravio dete njenoj ćerki?

1
Kako piše dnevni list Kurir, farmerka Ljuba Pantović postaće baka – njen dečko Aleksandar napravio je dete njenoj šesnaestogodišnjoj ćerki.
Ljuba Pantović, foto: TV Pink
Ljuba Pantović, foto: TV Pink

Starija ćerka bodi-bilderke i voditeljke ostala je u drugom stanju s maminim momkom, odmah nakon što su njih dvoje ispratili u Lisoviće.

- Dok joj je majka u rijalitiju, a otac u zatvoru, maloletnu devojčicu je duplo stariji Aleksandar zaveo i napravio joj bebu. Iako se zvanično zabavlja s Ljubom, on već ima porodicu. Njegova supruga takođe je trudna i ona bi u avgustu trebalo da mu rodi četvrto dete - otkriva izvor dnevnom lisu Kurir, dodajući da devojčica i Ljubin dečko planiraju da zadrže bebu.

- Ljubina majka Dušanka, kod koje je smeštena njena mlađa ćerka, tvrdi da je devojčicu, koja je ostala kod svoje kuće, vodila kod ginekologa i da joj je lekar rekao da joj je unuka nevina. Maloletna devojka i Aleksandar su čak napisali njenom ocu Karađorđu Subotiću pismo u kome mu poručuju da će da žive zajedno jer planiraju da zadrže bebu. Jedino Ljuba ništa ne zna.

Ljubin brat Srba, potvrdio je saznanja Kurira.

- Zvao sam Pink da obaveste Ljubu, ali to još niko nije učinio. Ne znam zašto. Prijavio sam i policiji, socijalnoj službi i niko ne reaguje. Ne bih više da se upuštam u tu priču zbog pretnji koje su usledile nakon što sam reagovao.

TAGOVI: Farmareality
makonda-tracker