Ava Karabatić: Najpravednije bi bilo da Aneta ispadne

0
Nakon što je kuću Velikog brata napustila Maja Nikolić, Ava je u ispovedaonici otkrila kako očekuje da sledeća ispadne Aneta.
Ava Karabatić
Ava Karabatić

Ava je sa gledaocima podelila svoj ljubavni san. Kako žudi za pravom, iskrenom ljubavlju, nije čudo što je u snu videla muškarca kakvog bi volela na javi da ima. Ispričala je da je sanjala Firencu, i muškarca kojeg inače ne poznaje, ali ga je zato u detalje opisala.

- Crn je, visok je, ima prodorne oči da padneš u nesvest, široka ramena – otkrila je Ava, a slučaju da nekada sretne čoveka iz sna, rekla bi mu: Andiamo insieme, što u prevodu sa italijanskog znači - hajmo zajedno.

Kada je u pitanju ljubav u kući Velikog brata, ona je istakla da tu nema ljubavi, već da je sve interes.

Na pitanje Velikog brata ko bi sledeći mogao da napusti kuću, Ava je odgovorila da bi na tapetu mogla da se nađu ponovo ona i Soraja, ali da bi i Žarko mogao da im se pridruži.

- Ako je ne budete zaštitili, ako joj ne date imunitet za kutiju. Maja Nikolić je više zaslužila da bude ovde nego ona, bez obzira šta ja mislila o njoj - kaže Ava.

Pošto, kako kaže, odavno solira, i nema preterane strasti ni prema kome, ne postoji osoba koju bi volela da vidi napolju, ali ako se posmatra iz ugla pravde, to bi trebalo da bude Aneta. Što se tiče njenih favorita za pobedu, to bi bili Maja Volk, žena sa imenom i prezimenom, o kojoj nije promenila mišljenje, i Dragutin Topić.

Takođe, Ava je tom prilikom rekla da je znala da Soraja neće ispasti, a što se tiče Uroša koji se u uključenju uživo obratio Sari, tvrdi da joj je drago što je odabrao baš nju, jer je time pokazao da je ostao dosledan u svom mišljenju.

Po izlasku iz ispovedaonice, mogli smo da vidimo neočekivanu scenu. Zagrlile se se Vendi i Ava , mentor i kvazi – lisac. Vendi joj ispravlja držanje, i govori joj da ipak ima damu u sebi, i da ona to ceni, kao i njenu logiku. Nakon što su se zagrlile, Ava se bez razmišljanja prilključila osiromašenom klanu Vendi, i učestvuje sa Anetom i Vendi u ogovaranju Soraje. Da li je u pitanju taktika pred veliko finale, ili se ljudi zaista menjaju, ostaje da vidimo u narednim uključenjima.

makonda-tracker