Kira Najtli: Tajno venčanje ovog vikenda

0
Glumica i njezin verenik, klavijaturist benda Klaxons Džejms Rajton, venčaće se posle dve godine veze, na tajnoj lokaciji u blizini Nice
Kira Najtli, Guliver/Getty Images
Kira Najtli, Guliver/Getty Images

Glumica će reći sudbonosno da ovog vikenda na intimnoj ceremoniji na jugu Francuske, pišu britanski mediji. Kira Najtli(28) i njen verenik Džejms Rajton (29) planiraju da uplove u bračnu luku u blizini Nice pred stotinjak najbližih prijatelja i članova porodice.

- Sve je kao neka tajna operacija. Njena porodica i prijatelji su tek nedavno obavešteni o ceremoniji. Svi su dobili uputstva da ne putuju u velikim grupama kao i da ne govore gde idu, kako ceremonija ne bi bila ugrožena - otkrio je izvor za Daily Mirror.

Glumica, koja se s klavijaturistom benda Klaxons preselila u novi dom u istočnom Londonu, nedavno je u intervjuu za časopis Maire Claire otkrila da ne želi veliko vjenčanje.

- Mogla sam da imam šest lažnih vjenčanja. Bože, to je sve skupo. Mi nismo tipovi koji žele veliko venčanje. Ne moram da imam sve to - rekla je glumica koja se s Rajtonom verila u maju prošle godine.

Upoznali su se u aprilu 2011. godine preko zajedničke prijateljice Alekse Čang. Glumica je u januaru 2011. godine raskinula petogodišnju vezu s kolegom Rupertom Frendom.

 

makonda-tracker