Vlado Georgiev: Ponosan na uspeh svoje bratanice Vladane

2
Bratanica pop zvezde trijumfovala na školskoj verziji takmičenja Ja imam talenat
Vlado Georgev s bratanicama, foto privatna arhiva, Vladimir Šporčić
Vlado Georgev s bratanicama, foto privatna arhiva, Vladimir Šporčić

Kantautor Vlado Georgiev ponosan je na pobedu koju su na školskom takmičenju I ja imam talenat u OŠ Kralj Petar Prvi osvojile njegova bratanica Vladana Georgiev (10), Ivona Rambosek (10) i Mina Stojadinović (10).

Drugarice iz odeljenja svoju grupu nazvale su MIV, a pevale su pesmu Ljubav je svuda sa kojom će Moje tri predstavljati našu zemlju na Evrosongu u Malmeu. S obzirom na to da Ivona i Vladana idu u muzičku školu, a Mina na glumu i zajedno da Ivonom na pevanje u dečji hor Čarolija, nije isključena mogućnost da i one jednog dana predstavljaju našu zemlju na nekom međunarodnom takmičenju.

Ivona već ima brojne nagrade sa dečjih festivala, a poznata je i po izvođenju argentinske himne na otvaranju Dejvis Kupa, kada je očarala argentinske tenisere. Devojčiće su na ovom takmičenju bodrile njihove porodice, a Vladani je pored Vladove, podrška mlađe sestre Sofije (9) koja takođe ide u muzičku školu, najviše značila.

- Vladana i Sofija me uvek čine ponosnim i zaista volim da provodim vreme sa njima. Srećan sam zbog Minine, Ivonine i Vladanine pobede na školskom takmičenju. One su dobre drugarice i lepo je da imaju ista interesovanja i da gaje ljubav prema muzici. Još su mlade, ali sve tri su talentovane i ukoliko same odluče da njihov životni poziv bude muzika, neće pogrešiti. A ja ću i kao stric i kao prijatelj, uvek biti tu da ih podržim. I uvek povedem na dobar koncert - rekao je Vlado ovim povodom za Story.

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker