Ana Stanić: Moja operacija je opomena svim ženama

0
Kako bi ohrabrila sve žene da redovno odlaze na zdravstvene preglede, pop zvezda otkrila za Story da je operisala dobroćudni tumor na dojci
Ana Stanić, foto Dejan Milićević
Ana Stanić, foto Dejan Milićević

Nakon što je pre nekoliko meseci sasvim slučajno napipala grudvicu na dojci, pop pevačica Ana Stanić ubrzo je završila na operacionom stolu gde joj je izvađen dobroćudni tumor.

Nekada se stiče utisak u medijima da neko pravi marketing od svoje bolesti ili svog humanog dela i tome slično. Za mene je zdravlje strogo privatna stvar i jedini razlog što ću bilo šta na ovu temu komentarisati je moja želja da devojkama pošaljem poruku da se redovno pregledaju. Operisana sam pre nekoliko meseci, izvađen mi je tumor iz dojke i brzo sam se oporavila – kaže Ana samo za Story i ukratko opisuje šta joj je prolazilo kroz glavu dok nije saznala da je reč o dobroćudnom tumoru.

- Nekoliko dana pred operaciju najveći nemir ulivalo mi je upravo to što je dugo vremena prošlo od prethodnog pregleda. Sve se hvala bogu dobro završilo, ali sam to shvatila kao veliku opomenu i podsticaj da ubuduće redovno idem na ultrazvuk dojki – priča popularna umetnica koja se protekle zime preselila u novi stan na Vračaru.

Kompletnu priču o Aninoj operaciji pročitajte u uskršnjem dvobroju magazina Story koji je u prodaji do 9. Maja.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker