Moje tri izabrale pobednicu Cityvizije

0
Na takmičenju u karaokama, Cityvizija, koje je održano u šoping-molu Delta City, dvadeset takmičara se borilo za titulu najboljeg, a članice grupe Moje tri odlučile su da to bude Tijana Vučković, koji je izvela pesmu I feed you my love pevačice Margaret Berge

Članice grupe Moje tri su otvorile takmičenje premijernim izvođenjem pesme Love is all around us, engleske verzije pesme kojoj će predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji, a potom su izvele i originalnu verziju pesme Ljubav je svuda, u karaoke verziji jer učesnica koja je trebala da je peva se nije pojavila.

Mirna, Nevena i Sara pažljivo su slušale izvođače, a posetioci Delta City-ja uživali su u izvođenju brojnih evrovizijskih hitova, poput This is the night, Shady lady, Number one, ali i Čaroban, Molitva, Lane moje i drugih.

- Uživale smo u takmičenju, bilo je sjajnih pevača, nastupa, ali smo zajedno, jednoglasno, izabrale pobednicu i čestitamo joj na sjajno nastupu i pevanju – izjavile su članice grupe Moje tri.


Treće mesto osvojila je Teodora Marković, koja je pevala pesmu Čaroban, dok je drugo mesto pripalo Miodragu Radosavljeviću, koju je  pevao pesmu Lane moje.

Takmičenje u karaokama Cityvizija održava se tradizionalno u organizaciji OGAE i šoping-mola Delta City kao najava Eurosong takmičenja.

makonda-tracker